Home > Uitgelicht Winter 2017 Klanten NL

Uitgelicht Winter 2017 Klanten NL

1 miljoen Arval-auto’s!

Arval werd opgericht in 1989, nu bijna dertig jaar geleden. In die dertig jaar is Arval explosief gegroeid. Naar 6.000 medewerkers in 28 landen, en… sinds 2016 het ongelooflijke aantal van maar liefst één miljoen leaseauto’s.

Arval doet graag iets voor de medemens

Zo’n bijzondere gelegenheid kunnen wij natuurlijk niet zomaar aan ons voorbij laten gaan. Wij vieren deze mijlpaal door iets voor onze medemens te doen. Arval is namelijk meer dan een commercieel bedrijf; wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus. Voor elke auto uit het wagenpark besteden wij een euro aan goede doelen. Dat is in totaal dus één miljoen euro, wat gemiddeld neerkomt op ruim EUR 35.000 per Arval-land.

Trainingen over verkeersveiligheid

Arval-landen kunnen kiezen uit twee manieren om dit bedrag te besteden. De eerste mogelijkheid is om trainingen en events te organiseren over verkeersveiligheid. Arval-medewerkers worden daarbij ingezet als trainer. Arval Italië verzorgt bijvoorbeeld verkeerstrainingen aan medewerkers van klanten, en aan hun kinderen. Arval Spanje werkt samen met de universiteit om studenten te trainen.

Auto’s voor het goede doel

De tweede mogelijkheid is om auto’s ter beschikking te stellen aan een organisatie die bijdraagt aan de doelstellingen van Arvals ‘Corporate Social Responsibility’. Arval Nederland kiest voor deze optie. Zodra wij hebben besloten aan welk goed doel wij onze bijdrage leveren, hoort u dat van ons!

Naar boven

1 million

PRIVATE LEASE VIA DE ZAAK

Zonder meerkosten een mooie extra arbeidsvoorwaarde voor uw medewerkers: dat is Arval Private Lease. Omdat uw wagenpark auto’s bevat van Arval, kunnen uw medewerkers ook tegen aantrekkelijke voorwaarden bij ons leasen. Voor u als werkgever betekent Arval Private Lease alleen de lusten en niet de lasten: uw medewerkers sluiten zelf een contract met Arval en de leaseauto is en blijft hun eigen verantwoordelijkheid. Ook als zij uit dienst gaan.

Verantwoord leasen

Met Arval Private Lease rijden uw medewerkers altijd een nieuwe, betrouwbare auto voor een vast bedrag per maand. Daarin zijn alle kosten begrepen, behalve de brandstof. Van bijtelling is geen sprake, want medewerkers sluiten het contract privé af. Als werkgever kunt u er gerust op zijn dat uw medewerkers veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Arval is namelijk in bezit van het Keurmerk Private Lease, een Keurmerk dat samen met de Consumentenbond is ontwikkeld. Wij bieden zelfs nog betere voorwaarden dan het keurmerk voorschrijft!

Schone en betrouwbare auto’s

Het aanbod van Arval bestaat uitsluitend uit schone auto’s. Ook uw medewerkers zonder auto van de zaak rijden met Arval Private Lease dus een representatieve en groene auto. Zonder zorgen over verzekeringen, schadeherstel, reparaties en onderhoud. En voor een bezoek aan de garage hoeven medewerkers met Arval Private Lease geen verlof op te nemen, want de auto wordt gehaald en gebracht. Zoals u dat al van Arval gewend bent.

Meer informatie

Wilt u meer weten over Private Lease? Kijk dan op arval.nl/vrijheidviadezaak of neem contact op met uw accountmanager.

Naar boven

Arval Vrijheid via de Zaak

GEEF ZE EEN TWEEDE KANS

Twijfelt u of u een nieuwe leaseauto wilt toevoegen aan uw wagenpark? Bijvoorbeeld omdat u de auto voorlopig alleen nodig heeft voor een tijdelijk project, of voor een medewerker die op korte termijn met pensioen gaat? Het kan dan aantrekkelijk zijn om een auto te leasen die al eerder in de lease is geweest.

Alleen de beste auto’s worden opnieuw ingezet

Geregeld krijgt Arval auto’s eerder terug dan verwacht. Alleen de beste daarvan komen in aanmerking voor herinzet. Dat zijn de 'jonge' auto's met weinig kilometers op de teller. Uiteraard zorgt Arval ervoor dat de auto in topconditie wordt afgeleverd.

De voordelen van herinzet

Een herinzet heeft alle voordelen van leasen, maar dan zonder de levertijd. Levering is mogelijk binnen tien werkdagen; wel zo handig als een auto onverwachts wordt ingenomen en er nog geen nieuwe leaseauto besteld is. Ook voor uw medewerkers is een herinzet vaak een interessante optie. Zo kan een bepaald model ineens wél bereikbaar zijn, omdat deze als herinzet aantrekkelijker is geprijsd. En uw medewerkers kunnen met een herinzet vaak nog profiteren van een lage bijtelling.

Meer informatie

De minimale contractperiode van een herinzet is zes maanden. Hoe langer deze periode, hoe voordeliger. Wilt u meer weten? Bekijk dan de lijst met beschikbare auto’s op arval.nl/herinzet of neem contact op met uw accountmanager. Die vertelt u graag meer over de maandelijkse kosten en de beschikbaarheid van de verschillende auto’s.

Naar boven

NIET ZOMAAR EEN PARTNER …

Onderhoudsbeurten, reparaties, apk-keuringen: een goed onderhouden leaseauto is geregeld voor korte tijd uit de running. Met Arval Service Partners merkt u hier nauwelijks iets van. Het enige wat uw medewerker hoeft te doen, is online of telefonisch een afspraak maken. Arval regelt de rest.

Yes, een onderhoudsbeurt!

Bij Arval wordt de auto op een handig moment opgehaald, zodat werkzaamheden aan de auto niet ten koste gaan van werktijd. Wij streven ernaar de auto dezelfde dag nog terug te brengen, zodat vervangend vervoer vaak helemaal niet nodig is. Dat scheelt weer in de kosten. Na elke reguliere onderhoudsbeurt wordt de auto bovendien van binnen en van buiten schoongepoetst. Fijn voor uw medewerker, maar natuurlijk ook voor u.

Niet zomaar een partner, maar een Arval Service Partner

Alleen de beste garagebedrijven, merkdealers en schadeherstelbedrijven mogen zich Arval Service Partner noemen. En als ze eenmaal door de strenge selectie zijn gekomen, moeten ze zich blijven bewijzen. Uw medewerkers wordt namelijk na iedere ervaring gevraagd een oordeel te geven over het bedrijf waarmee ze te maken hebben gehad. Daarnaast voeren wij regelmatig kwaliteitscontroles uit.

Netwerk van schadeherstellers uitgebreid

Vanaf 1 januari 2017 heeft Arval 20 vestigingen toegevoegd aan haar landelijk netwerk van schadeherstellers. Bij schade kunnen uw medewerkers altijd in of in de buurt van hun woonplaats terecht bij een vestiging van Schadenet of ASN.

Naar boven

INTERNATIONAAL LEASEN MET GEMAK

Leasecontracten vergelijken is een tijdrovende klus. Een klus die nog ingewikkelder wordt als u in verschillende landen least. Het is vaak lastig te bepalen of diensten gelijkwaardig zijn, want de voorwaarden zijn in elk land weer anders. En dan hebben wij het nog niet eens over al het papierwerk dat op u af komt als u een nieuw land wilt toevoegen. Als u kiest voor Arval One Fleet, lost u al deze problemen in één keer op.

Eén overkoepelend contract voor alle landen

Of het nu om twee auto’s gaat of om honderden; zodra u in meerdere landen least, biedt Arval u gemak en zekerheid. Met Arval One Fleet sluit u één overkoepelend contract. Per land ligt daar een korte aanvullende overeenkomst onder. Maar één ding weet u zeker: bij alle Arval-auto’s kunt u rekenen op een gelijkwaardig pakket.

Altijd overzicht

Bijkomend voordeel van Arval One Fleet is dat u altijd overzicht heeft over kosten en autogegevens van uw internationale wagenpark. In elk land heeft u een eigen contactpersoon die u snel antwoord geeft op operationele vragen. Bovendien heeft u met Arval One Fleet 24/7 zelf toegang tot de rapportagetool Arval Analytics. Dit systeem analyseert uw gegevens en biedt u inzicht in alle facetten van uw internationale wagenpark.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden naar Arval One Fleet? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Naar boven

INZICHT MET KWARTAALRAPPORTAGE

Welke medewerkers zijn zuinig op hun auto? Welke niet? Hoe kan ik de leasecontracten optimaliseren? Dit soort vragen kregen wij de afgelopen jaren veel. Daarom ontvangt u sinds de zomer van 2016 weer elk kwartaal een ‘Analyse en Advies’-overzicht per e-mail.

Wat vertelt de kwartaalrapportage u?

Uw medewerkers krijgen elk kwartaal een e-mail met hun berijdercijfer: een cijfer voor het gebruik van hun leaseauto. In dat cijfer zijn de volgende onderdelen meegenomen:

  • aantal schadegevallen
  • gebruik vervangende auto
  • reparatie en onderhoud
  • aantal bekeuringen.

Het analyse en advies-overzicht geeft weer hoe de berijderscores zich tot elkaar verhouden. Als u dat wilt, kunnen wij de gegevens alvast voor u filteren, zodat u alleen de afwijkende scores ziet. En wilt u de kwartaalrapportage liever niet ontvangen? Laat dit dan weten aan uw accountmanager, die past dat graag voor u aan.

Wat kunt u met de kwartaalrapportage doen?

Het ‘Analyse en Advies’-overzicht laat zien hoe u kunt besparen op de leasecontracten. Zo ziet u meteen of het aantal daadwerkelijk gereden kilometers in lijn is met de jaarkilometrage waarop het contract is gebaseerd. Maken medewerkers meer of juist minder gebruik van hun leaseauto dan vooraf ingeschat? Dan past u het leasecontract eenvoudig aan naar de werkelijke jaarkilometrage, zodat u niet meer betaalt dan nodig.

Naar boven