Bedrijfswagen leasen

Arval Bedrijfswagens. Altijd op weg

Bedrijfswagens vragen om een andere benadering dan personenauto’s. De voertuigspecificaties zijn complexer, wet- en regelgeving is anders en het onderhoud aan bedrijfswagens vereist een specialistisch netwerk. Met Arval Bedrijfswagens bent u verzekerd van vakkundig advies en de beste dienstverlening. Zo zijn uw bedrijfswagens altijd op weg.

Waarom Arval Bedrijfswagens?

Advies op maat

Er komt veel kijken bij het selecteren van een bedrijfswagen. Welk type bedrijfswagen biedt wat u nodig heeft?

Het Bedrijfswagenteam

Uw bedrijfswagens zijn bij Arval in goede handen. De specialisten uit het bedrijfswagenteam helpen u graag

Turn-key aflevering

We leveren uw bedrijfswagen kant en klaar af zoals u dat wenst. U hoeft de bedrijfswagen alleen maar te starten

Altijd op weg

Uw bedrijfswagens altijd op de weg houden, daar streven wij naar. Daarom steken wij veel energie in het onderhoud. Dit noemen wij uptime management

 • De juiste bedrijfswagen

  Er komt veel kijken bij het selecteren van een bedrijfswagen. Welk type bedrijfswagen biedt wat u nodig heeft? Hoe richt u de auto optimaal in? Onze specialist helpt u hier graag bij. Samen met u en de uiteindelijke bestuurder brengt hij in kaart welke bedrijfswagens aan uw eisen voldoen en welke inrichting daarbij past. Arval kan u daarnaast adviseren in de energietransitie van bedrijfswagenparken door voor- en nadelen van alternatieven brandstoffen met u te bespreken.

 • Het bedrijfswagenteam

  Uw bedrijfswagens zijn bij Arval in goede handen. De specialisten uit het bedrijfswagenteam helpen u graag om uw bedrijfswagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Zo helpen wij u bij de keuze voor een bedrijfswagen en zorgen wij dat uw medewerkers bij pech onderweg of onderhoud zo snel mogelijk weer op pad zijn.

 • Total cost of Ownership

  Arval werkt samen met geselecteerde fabrikanten, carrosseriebouwers en bestickeraars. Dankzij deze samenwerking bieden wij u de hoogste kwaliteit tegen een scherp leasetarief. Wij zorgen voor een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership. Daarnaast zijn langere looptijden en kilometrages bij ons mogelijk. Heeft u specifieke wensen of eigen partners? Ook hiervoor kunt u gewoon bij ons terecht

 • Altijd op weg

  Uw bedrijfswagens altijd op de weg houden, daar streven wij naar. Daarom steken wij veel energie in het onderhoud. Dit noemen wij uptime management. Zo voeren alleen specialistische bedrijven het onderhoud aan uw bedrijfswagens uit, indien nodig zelfs tot 20.00 uur ’s avonds en bent u bij pech onderweg verzekerd van goede hulpverlening. Oplossingen op maat zorgen ervoor dat de bedrijfswagen operationeel en inzetbaar blijft en zo min mogelijk stilstaat. Onze uptime management module stemmen wij af op de eisen en wensen van uw organisatie

Arval bedrijfswagens zijn altijd inclusief

Arval bedrijfswagens zijn altijd inclusief


Afschrijving

Tijdens uw contract wordt uw auto minder waard. Dit noemen we afschrijving. Dit zit altijd in de leaseprijs.

Haal- en brengservice

Als klant van Arval kan je gebruikmaken van onze gratis haal- en brengservice. De auto wordt dan, op het door jou gewenste adres, opgehaald en na de reparatie of onderhoudsbeurt weer netjes gewassen en gezogen teruggebracht.

Motorrijtuigenbelasting

Dit is de wettelijke motorrijtuigenbelasting.

Reparatie en onderhoud

Voor reparatie en onderhoud van leaseauto’s werkt Arval samen met merkdealers en universele autobedrijven. Als jouw leaseauto toe is aan een onderhoudsbeurt, plan je eenvoudig via ‘My Arval’ een afspraak in.

Verzekering WA-casco

De WA- en cascoverzekering is de meest uitgebreide dekking, waar bijna alle risico’s onder vallen. Meer informatie over verzekeringen vind je op onze verzekeringskaart. Klik op 'lees meer' om de verzekeringskaart te openen.  Lees meer

Banden

Zijn uw banden versleten? Dan worden uw banden zo snel mogelijk vervangen. Dit is bij de leaseprijs inbegrepen.

Pechhulp

Bij pech onderweg biedt Arval Assistance uitkomst. Arval Assistance is een samenwerkingsverband tussen Arval en de ANWB Wegenwacht. Hierdoor bent u 24 uur per dag verzekerd van hulp langs de weg in Nederland.

Verzekering POI en SVI

De SVI heeft een breder vangnet ten opzichte van de POI. De SVI dekt onder andere medische kosten, verlies van arbeidsvermogen en huishoudelijke hulp. Deze dekking is inbegrepen vanaf pack Business.

Brandstofpas

Met de brandstofpas kan je de auto voorzien van de voorgeschreven brandstof.

Neem contact met ons op!
Ons bedrijfswagenteam helpt u graag om uw bedrijfswagen zo efficiënt mogelijk te benutten.

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders