Bedrijfswagen leasen

Bedrijfswagens van Arval Pro

Bedrijfswagens vragen om een andere benadering dan personenauto’s. De voertuigspecificaties zijn complexer, wet- en regelgeving is anders en het onderhoud aan bedrijfswagens vereist een specialistisch netwerk. Met Arval Pro ben je verzekerd van vakkundig advies en de beste dienstverlening. Zo zijn jouw bedrijfswagens altijd op weg.

Plan een telefonische intake

Of download de whitepaper over elektrische bedrijfswagens.

Waarom Arval Bedrijfswagens?

Advies op maat

Er komt veel kijken bij het selecteren van een bedrijfswagen. Welk type bedrijfswagen biedt precies wat jij nodig hebt?

Gespecialiseerd team

Jouw bedrijfswagens zijn bij Arval in goede handen. De specialisten uit het Arval Pro team helpen je graag.

Turn-key aflevering

We leveren de bedrijfswagen kant en klaar af zoals je dat wenst. Je hoeft de bedrijfswagen alleen maar te starten

Altijd op weg

Jouw bedrijfswagens altijd op de weg houden, daar streven wij naar. Daarom steken wij veel energie in het onderhoud. Dit noemen wij uptime management


Ben jij klaar voor de toekomst?

Ben je geïnteresseerd in wat Arval Pro voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan dan een telefonische intake in. Dit is een gesprek van ongeveer 10 minuten waar een eerste inventarisatie van het wagenpark en de toekomstbestendigheid wordt gedaan. Wil je daarna nog verder praten? Dan plannen we graag een afspraak met je in met één van onze Business Managers van Arval Pro.

Ben jij klaar voor de toekomst?
Telefonische intake (10 min)
 • De juiste bedrijfswagen

  Er komt veel kijken bij het selecteren van een bedrijfswagen. Welk type bedrijfswagen biedt wat je nodig heeft? Hoe richt je de auto optimaal in? Onze specialist helpt je hier graag bij. Samen met jou (en indien gewenst de uiteindelijke bestuurder) brengen de specialisten in kaart welke bedrijfswagens aan jouw eisen voldoen en welke inrichting daarbij past. Arval kan je daarnaast adviseren in de energietransitie van bedrijfswagenparken door voor- en nadelen van alternatieven brandstoffen met je te bespreken.

 • Het bedrijfswagenteam

  Jouw bedrijfswagens zijn bij Arval in goede handen. De specialisten uit het bedrijfswagenteam helpen je graag om het bedrijfswagenpark zo efficiënt mogelijk in te zetten. Zo helpen wij bij de keuze voor een bedrijfswagen en zorgen wij dat de medewerkers bij pech onderweg of onderhoud zo snel mogelijk weer op pad zijn.

 • Total cost of Ownership

  Arval werkt samen met geselecteerde fabrikanten, carrosseriebouwers en bestickeraars. Dankzij deze samenwerking bieden wij de hoogste kwaliteit tegen een scherp leasetarief. Wij zorgen voor een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership. Daarnaast zijn langere looptijden en kilometrages bij ons mogelijk. Heb je specifieke wensen of eigen partners? Ook hiervoor kun je gewoon bij ons terecht

 • Altijd op weg

  Bedrijfswagens altijd op de weg houden, daar streven wij naar. Daarom steken wij veel energie in het onderhoud. Dit noemen wij uptime management. Zo voeren alleen specialistische bedrijven het onderhoud aan de bedrijfswagens uit, indien nodig zelfs tot 20.00 uur ’s avonds en ben je bij pech onderweg verzekerd van goede hulpverlening. Oplossingen op maat zorgen ervoor dat de bedrijfswagen operationeel en inzetbaar blijft en zo min mogelijk stilstaat. Onze uptime management module stemmen wij af op de eisen en wensen van jouw organisatie

   
 • Wetswijzigingen

  Vanaf 2025 verandert er iets in de wetgeving rond bedrijfswagens. In deze video vertellen we je wat er gaat veranderen en waar je rekening mee moet houden.

Laat je gegevens achter voor een telefonische intake

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.