Wagenparkbeheer

Er komt veel kijken bij het beheren van een wagenpark. Het kost veel tijd om alles rondom inkoop, onderhoud, schade en verzekeringen goed te regelen. Die tijd heb je niet altijd, want je hebt ook nog andere taken. Tegelijkertijd wil je natuurlijk wel dat de auto’s waarin jullie mensen rondrijden in topconditie zijn en dat alles soepel loopt. Leasen bij Arval is dan dé oplossing.

Kies je voor Arval, dan kies je voor rust. Rust in je hoofd en rust bij jouw mensen. Algemeen voordeel van leasen is natuurlijk dat je geen grote eenmalige investering hoeft te doen, maar maandelijks betaalt. Ook ben je geen tijd kwijt aan onderhoud, schadeafhandeling en in- en verkoop van auto’s.

Iedere organisatie is anders
We geven advies op maat

Je krijgt bij ons de beste deals

Groot voordeel van leasen bij Arval is dat je erop kunt vertrouwen dat je bij ons een goede deal krijgt. Arval is namelijk niet verbonden aan een autofabrikant. Dat betekent dat wij onafhankelijk zijn en dus echt de beste auto’s tegen de beste voorwaarden voor jou regelen. Laat vrijblijvend berekenen hoeveel jouw toekomstige wagenpark kost.

De voordelen op een rij

Scherpe prijzen

Bij Arval heb je altijd een goede deal

Flexibele contracten

Pas jaarlijks je contract aan naar jouw wens

Hulp bij verduurzamen

Hulp bij de overstap naar elektrische auto's

Persoonlijke aanpak

Je hebt altijd je eigen vaste aanspreekpunt


Tussentijds aanpassen is geen probleem

Mensen gaan in en uit dienst, rijden meer of minder dan ze hadden verwacht, willen hun auto eerder of later inleveren of willen meer keuzevrijheid in vervoermiddelen. Gelukkig kan dat allemaal bij Arval. Je bent bij ons vrij om je contract aan te passen aan wat op dat moment het beste past. Ook helpt Arval je graag te verduurzamen. Een deelauto? Of elke medewerker laten kiezen uit verschillende vormen van vervoer? Bij Arval kan het. Zonder gedoe.

Neem contact op

Ik bevestig dat ik het privacy statement van Arval heb gelezen en heb begrepen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.