Arval Consulting

Arval Consulting

Op zoek naar duurzame mobiliteitsoplossingen voor je wagenpark? Wil je meer weten over deelauto’s, micromobiliteit of hoe je je traditionele wagenparkbeleid weer laat aansluiten bij de constant veranderende wet- en regelgeving? De consultants van Arval Consulting staan voor je klaar.

Arval Consulting adviseert over toekomstbestendige mobiliteit

Herziening van je beleid

Wij analyseren je mobiliteitsregelingen en helpen deze te moderniseren op gebied van duurzaamheid en toekomstbestendig goed werkgeverschap

Slimme mobiliteit

Samen met jou geven we invulling aan een aantrekkelijke, flexibele, duurzame en toekomstbestendige mobiliteitsregeling  

Advies bij verduurzaming

Hoe vind je de juiste balans tussen verduurzaming en het behalen van bedrijfsresultaten? We helpen je met de juiste mix aan mobiliteitsoplossingen

Benchmark autoregeling

Arval Consulting biedt een gedetailleerd vergelijk van jouw regeling met die van vergelijkbare organisaties

 • Wie zijn we?

  Arval Consulting bestaat al sinds 2008 en is een internationaal netwerk van ervaren consultants. Hierdoor kunnen we onze internationale kennis combineren met behoud van de lokale expertise. Daarnaast maken we gebruik van de inzichten uit de onderzoeksgegevens van het Arval Mobility Observatory en kunnen we dus onafhankelijk advies bieden dat past bij jouw behoefte. Of je nou een middelgrote ondernemer bent of onderdeel van een grote internationale speler.

  In het kort:

  • Arval Consulting is een internationaal netwerk van 30 consultants.
  • We adviseren op het gebied van mobiliteit en duurzaamheid.
  • We zijn wereldwijd aanwezig voor internationale studies.
  • We hebben een sector-overstijgend netwerk, via de wereldwijde Element-Arval alliantie en als onderdeel van de BNP Paribas Group.

  Arval consult

 • Hoe werken we?

  We werken in vier simpele stappen.

  1. Eerst kijken we naar de behoefte die jij en je onderneming hebben en stellen we samen concrete delen op.
  2. We brengen de huidige situatie in kaart en bekijken alle voor- en nadelen. Hierbij houden we vanzelfsprekend rekening met eventuele beperkingen.
  3. In de ontwerpfase ontwikkelen en valideren we het voorstel en stellen we een implementatieplan op.
  4. Tot slot leveren we het plan en zorgen we voor een probleemloze overdracht.

  Meer weten?

  Service met een lach Arval
  Download de brochure
  Of neem contact op met Head of Consulting Arjos Bot: 030–602 44 44.
  Service met een lach Arval
 • Arval Mobility Consulting

  Ben je op zoek naar advies specifiek gericht op mobiliteit? Dan is er Arval Mobility Consulting. Hiervoor hebben we onze eigen (bewezen) methodiek opgesteld. Arval Mobility Consulting houdt in dat we het hele mobiliteitsbeleid onder de loep nemen. Ongeacht welke manier van reizen en welke aanbieder. We kijken naar de mobiliteit van je medewerkers in het geheel. Dus of dit nou met auto, trein of fiets is en privé of zakelijk. Wij nemen het mee. Daarnaast kijken we ook naar de randzaken. Want deze zijn minstens zo belangrijk. Bijvoorbeeld de eventuele voorkeur van je medewerkers voor thuiswerken en de parkeersituatie rondom je kantoor.

  We kijken eerst naar je wensen en doelen en maken een analyse van de huidige situatie. Op basis hiervan komen we met een passend advies. Daarnaast helpen we je natuurlijk bij het implementeren van het nieuwe beleid.

  Maak kennis met Arval Consulting

   

Neem contact met ons op!
Onze consultants helpen je graag.