Blogs

Blog

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Bike lease - Homepage

Fietsen voor een gezond leven: De voordelen op een rij

Fietsen is meer dan alleen een manier om van A naar B te komen. Het is een gezonde, duurzame en plezierige activiteit die veel voordelen biedt voor zowel lichaam als geest. In deze blog geven wij je een aantal redenen waarom fietsen zo gezond voor je is.

wo 05/06/24

Elektrisch rijden: de ervaring van Youri

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, maken velen de overstap naar elektrisch rijden. Maar wat drijft hen om deze transitie te maken? We spraken met Youri van der Kroef over zijn persoonlijke ervaring met elektrisch rijden.

vr 15/03/24
Auto in de sneeuw

5 tips voor een chille wintersportvakantie met je (lease)auto

Wintersport is jaren populair onder de Nederlanders. Maar voordat de latten weer ondergebonden worden wacht er eerst nog een autorit richting de sneeuw. In deze blog geven we je 5 tips om te voorkomen dat je onderweg voor verrassingen komt te staan.

ma 15/01/24
Laadpunt auto

Shell voert blokkeerkosten in: Wat betekent dit voor jou?

Shell Recharge heeft aangekondigd blokkeerkosten bij laadpalen in rekening te brengen. Dit geldt echter niet altijd en een groot deel zakelijke berijders zijn hiervan uitgesloten. Wat dit wel voor jou betekent, leggen we graag uit.

wo 03/01/24
Auto's GVB

GVB maakt grote stappen naar een slim en duurzaam wagenpark

Ontdek hoe GVB, de Amsterdamse openbaar vervoerder, grote stappen zet naar een slim en duurzaam wagenpark. Lees hoe Arval's innovatieve oplossingen het beheer van 150 deelauto's vereenvoudigen, ritten automatisch registreren en helpen bij het realiseren van GVB's ambitieuze doel om vóór 2026 volledig emissievrij te zijn.

do 07/12/23
mobility_lab

Rob Metselaar nieuwe CFO Arval BNP Paribas Nederland

Rob Metselaar is per 1 december 2023 benoemd tot CFO bij Arval BNP Paribas Nederland (Arval). Hij volgt Peter Nijman op, die een nieuwe carrièremogelijkheid buiten Arval heeft gevonden. Metselaar was hiervoor CFO van Arval BNP Paribas Northern Europe.

ma 04/12/23
Zeekr nieuwe partner

Arval verwelkomt nieuwe partner Zeekr

Waarschijnlijk heb je het al ergens gelezen of gehoord. Arval is een partnerschap aangegaan om de leaseactiviteiten voor het merk ZEEKR te verzorgen, dit gebeurt onder de naam ZEEKR Lease. De samenwerking tussen Arval en ZEEKR is onderdeel van een bredere samenwerking van BNP Paribas Mobility.

wo 15/11/23
Nieuwe verplichting: gedetailleerd rapporteren over mobiliteit

Nieuwe verplichting: gedetailleerd rapporteren over mobiliteit

Heeft jouw organisatie meer dan 100 mensen in dienst? Dan ben je verplicht om te registreren hoe je medewerkers zich voor hun werk verplaatsen. De registratie helpt met het verkrijgen van de inzichten op de CO2-uitstoot van het woon-werkverkeer van de medewerkers van deze grote bedrijven.

ma 13/11/23