Blogs

Blog

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Bevestiging schade herstel

Prinsjesdag: Wat verandert er voor jou?

Op Prinsjesdag zijn de fiscale plannen voor 2024 bekend gemaakt. We zetten de belangrijkste wijzigingen voor jou op een rijtje!

do 21/09/23
Arval aanbod leasefietsen

Verschillende vormen van mobiliteit

Steeds meer bedrijven omarmen verschillende manieren om van en naar kantoor of zakelijke afspraken te reizen. Standaard elke dag in de file hoeft namelijk niet. Met een beetje creativiteit kom je een heel eind en zorg je voor een beter milieu, een betere gezondheid bij jou of je werknemers en minder auto’s op de weg. Maar we kunnen ons voorstellen dat je wat inspiratie nodig hebt. Daarom zetten we wat mogelijke mobiliteitsvormen voor je op een rij.

ma 11/09/23
Elektrische Bedrijfswagen

SEBA: €5000 korting bij aanschaf elektrische bedrijfswagen

Met de Subsidieregeling Emissieloze Bedrijfsauto’s (SEBA) kun je maximaal € 5.000 korting krijgen als je een nieuwe elektrische bestelwagen koopt of leaset. Wat de regeling inhoudt en hoe je de subsidie kunt aanvragen, lees je in dit artikel.

wo 23/08/23
Header klantcase Peugeot 208

Grant Thornton en Arval: Samen op weg naar Duurzame Mobiliteit

Grant Thornton is altijd op zoek naar innovatieve manieren om bij te dragen aan een duurzame toekomst. Daar hoort natuurlijk ook een goed mobiliteitsbeleid bij. “Onze samenwerking met Arval heeft ons geholpen om grote stappen te zetten op het gebied van duurzame mobiliteit. Dankzij hun expertise en ondersteuning hebben we een weloverwogen keuze kunnen maken bij de overgang naar elektrisch rijden", aldus Theo Ostermann, bestuurslid Grant Thornton.

do 03/08/23
Normerende regeling werkgebonden personenmobiliteit

Rapportageverplichting werkgebonden personenmobiliteit

In het klimaatakkoord van Parijs staat onder andere dat EU-lidstaten in 2030 minimaal 40% minder CO2 moeten uitstoten. Nederland heeft besloten (net als een aantal andere landen) deze doelstellingen te verhogen naar 55%.

di 01/08/23
Arjos in IJsland

Op reis met een EV: met Arjos naar IJsland

Hoewel de elektrische auto steeds vaker in het straatbeeld te vinden is, zijn veel mensen nog steeds huiverig om ermee op vakantie te gaan. Dit is nergens voor nodig en dat bewijzen we je graag. Onze consultant Arjos Bot vertelt je meer over de reis in zijn Tesla naar IJsland.

wo 19/07/23
Brandstof besparen 5 tips

Besparen op brandstof: 5 tips voor je medewerkers

Sinds 1 juli zijn de brandstofprijzen weer omhoog gegaan. En omdat brandstof vaak een grote en beïnvloedbare kostenpost van een wagenpark is, levert het veel op als je hierop kunt besparen. Hoe? We geven je 5 tips.

wo 05/07/23
Nieuws milieuzone

Milieuzones: alles wat je moet weten

Het speelt al sinds 2020, maar wordt nog ieder jaar uitgebreid: milieuzones. Niet alleen in het buitenland, maar ook in Nederland vind je ze op steeds meer plekken. Maar wat houdt het in en welke gevolgen heeft dit voor jou?

wo 21/06/23