Arval

Over Arval

Leasemaatschappij Arval biedt haar klanten – grote en minder grote (inter)nationale ondernemingen, het MKB en individuen (private lease) – flexibele oplossingen op maat om het reizen naadloos en duurzaam te laten verlopen. In 2020 is Arval voor de 14e keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

 • Arval in Nederland

  Ons Nederlandse wagenpark telt ruim 50.000 auto’s, waarmee Arval de zesde leasemaatschappij van Nederland is. Met ruim 290 medewerkers beheren we de auto’s van onze Nederlandse klanten. Wij hebben met elke klant persoonlijk contact, of het nu om één auto gaat of om een wagenpark van 500 leaseauto’s. Daarbij zorgen we voor een gestroomlijnd proces met korte communicatielijnen. Al onze medewerkers werken zo efficiënt, accuraat en transparant mogelijk met hun klanten samen.

  ‘Arval geeft u niet alleen wat u vraagt, maar wat u altijd al had willen hebben.’ Dat is onze missie. We willen elke klant de best mogelijke mobiliteitsoplossing bieden. Arval is er voor iedereen. We beginnen daarom met goed luisteren naar wat u als klant nodig heeft, zodat u zeker weet dat u precies krijgt wat u nodig heeft. In onze visie op leasen draait het namelijk om u.

  De op maat gemaakte producten en diensten van Arval zijn zo samengesteld dat het een bijdrage levert aan het succes van u als klant van Arval. Wij bieden een volledig pakket van mobiliteitsoplossingen en -diensten.

 • Arval wereldwijd

  arval worldmap

  Arval, opgericht in 1989 en een volle dochteronderneming van BNP Paribas, is gespecialiseerd in full-service autoleasing. Wij bieden onze klanten - grote internationale ondernemingen, het MKB, zelfstandig professionals en consumenten – oplossingen op maat die de mobiliteit van hun werknemers optimaliseren. Hierbij nemen wij ook de risico's, verbonden aan het wagenparkbeheer, weg. Deskundig advies en de kwaliteit van de dienstverlening, die de basis vormen voor onze missie, wordt in 29 landen geleverd door ongeveer 7.000 medewerkers. Wereldwijd heeft Arval een leasevloot van 1.298.404 voertuigen (december 2019).

  Arval is onderdeel van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie op het gebied van wagenparkbeheer en de wereldwijde leider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen in Noord-Amerika, Latijns-Amerika, EMEA en Azië-Pacific. Samen met onze internationale partners bieden wij autoleaseproducten en -diensten, met de aanpassingen die nodig zijn om aan de lokale regelgeving en marktomstandigheden te voldoen.

  Via de Alliance heeft u toegang tot wereldwijde vlootgegevens en een KPI-vergelijking. Onze digitale tools, waaronder onze Integral Fleet, biedt u toegang tot gegevens van alle locaties. Zo weet u zeker dat uw vlootstrategie de verwachte, meetbare resultaten oplevert.

 • U bepaalt, wij voeren uit

  Leasen bij Arval betekent gemak en regie. U bepaalt het beleid en wij voeren dat uit. Natuurlijk nemen wij u alle administratieve rompslomp uit handen en zorgen wij voor heldere en betrouwbare informatie over uw auto of wagenpark. Die informatie kunt u online raadplegen via My Arval. Zo heeft u altijd inzicht in de opbouw van uw wagenpark en in de kosten, het brandstofgebruik en de CO2-uitstoot van uw auto’s.

  Uiteraard denken onze accountmanagers graag met u mee. Bijvoorbeeld over hoe u kosten kunt besparen. Ook kunnen zij u helpen bij complexe mobiliteitsvraagstukken. Zij zetten hun kennis en ervaring graag voor u in en helpen u de mobiliteit voor uw bedrijf zo duurzaam en kostenefficiënt mogelijk in te richten. Via Arval Mobility Link heeft u snel inzicht in al het gebruik van vervoer van uw medewerkers binnen uw bedrijf, dus ook het openbaar vervoer en de fiets.

  Accountteam

  Bij Arval heeft u één vast aanspreekpunt: uw accountmanager. U krijgt gegarandeerd snel antwoord, waar het ook over gaat. Dat is mogelijk omdat wij werken met accountteams. Een accountteam bestaat uit twaalf mensen van verschillende disciplines en afdelingen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het beheer van uw wagenpark. Zij kennen uw autoregeling en wagenparkbeleid door en door en hebben alle kennis in huis om u direct van dienst te zijn.

  Als onderdeel van het accountteam kent Arval ook het driverteam. De medewerkers van het driverteam helpen u en/of uw medewerkers met alle praktische zaken rondom de leaseauto. Denk bijvoorbeeld aan vragen over onderhoud en schade, maar ook voor het inplannen van een APK of reguliere onderhoudsbeurt bent u bij hen aan het juiste adres. 

  Het driverteam kan in 85% van de contactmomenten direct antwoorden!

  Het driverteam is rechtstreeks bereikbaar op 030 602 41 41, via WhatsApp op 06 100 244 56, per e-mail via driverteam@arval.nl en via de My Arval Mobile app per chat.

  Het team is bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 18.00 uur en op vrijdag vanaf 8.00 uur tot 17.15 uur.

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders