mobiliteit

Wij bieden u mobiliteitsoplossingen die passen bij uw behoeften

We zetten al onze kennis en ervaring in om u van het juiste advies te voorzien op het gebied van mobiliteit. We kijken naar uw wensen en behoeften en vinden een passende oplossing. 


Wij helpen u met de volgende onderwerpen

Wij helpen u met de volgende onderwerpen
Arval geeft u niet wat u vraagt, maar wat u altijd al heeft willen hebben. Met dit in gedachten leveren wij oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken en (bedrijfs)wagenparken. Met Arval is het mogelijk om uw volledige wagenparkbeheer of mobiliteitsvraagstuk aan ons uit te besteden, inclusief de communicatie met de werknemer. Dit ontlast u, zodat u zich op uw kernactiviteiten kan concentreren. Onze experts analyseren voortdurend uw bestaande behoeften op het gebied van mobiliteit en identificeren de juiste voertuigen en diensten voor uw bedrijf - of dat nu gaat om het leasen van elektrische voertuigen of een mobiliteitsplatform. Het is onze taak om uw bedrijf te kennen en van het juiste advies te voorzien.

Nieuws

Arval Mobility Observatory Home Work Mobility
13.07.2021

Zo speel je in op de nieuwe balans tussen thuis- en kantoorwerken

Lees wat je van de nieuwe balans tussen thuis en op kantoor werken kunt verwachten en hoe je hier op de juiste manier op in kunt spelen.

Lees meer

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders