mobiliteit

Wij bieden mobiliteitsoplossingen die passen bij jouw behoeften

We zetten al onze kennis en ervaring in om jou van het juiste advies te voorzien op het gebied van mobiliteit. We kijken naar je wensen en behoeften en vinden een passende oplossing. 

Wij helpen u met de volgende onderwerpen

Wij helpen u met de volgende onderwerpen
Arval geeft u niet wat u vraagt, maar wat u altijd al heeft willen hebben. Met dit in gedachten leveren wij oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken en (bedrijfs)wagenparken. Met Arval is het mogelijk om uw volledige wagenparkbeheer of mobiliteitsvraagstuk aan ons uit te besteden, inclusief de communicatie met de werknemer. Dit ontlast u, zodat u zich op uw kernactiviteiten kan concentreren. Onze experts analyseren voortdurend uw bestaande behoeften op het gebied van mobiliteit en identificeren de juiste voertuigen en diensten voor uw bedrijf - of dat nu gaat om het leasen van elektrische voertuigen of een mobiliteitsplatform. Het is onze taak om uw bedrijf te kennen en van het juiste advies te voorzien.

Nieuws

Arval Deelt: Webinar Auto EV

Nieuwe bijtelling 2022: Is elektrisch rijden nog wel zo voordelig?

De afgelopen jaren zien we de bijtelling langzaam stijgen. Zo ook in 2022, het jaar waarin elektrische rijders 16% bijtelling gaan betalen. Dat roept de vraag op: is elektrisch rijden nog wel zo voordelig?

ma 13/12/21

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders