nieuws

Nieuws

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Auto in de sneeuw

5 tips voor een chille wintersportvakantie met je (lease)auto

Wintersport is jaren populair onder de Nederlanders. Maar voordat de latten weer ondergebonden worden wacht er eerst nog een autorit richting de sneeuw. In deze blog geven we je 5 tips om te voorkomen dat je onderweg voor verrassingen komt te staan.

ma 15/01/24
Laadpunt auto

Shell voert blokkeerkosten in: Wat betekent dit voor jou?

Shell Recharge heeft aangekondigd blokkeerkosten bij laadpalen in rekening te brengen. Dit geldt echter niet altijd en een groot deel zakelijke berijders zijn hiervan uitgesloten. Wat dit wel voor jou betekent, leggen we graag uit.

wo 03/01/24
Auto's GVB

GVB maakt grote stappen naar een slim en duurzaam wagenpark

Ontdek hoe GVB, de Amsterdamse openbaar vervoerder, grote stappen zet naar een slim en duurzaam wagenpark. Lees hoe Arval's innovatieve oplossingen het beheer van 150 deelauto's vereenvoudigen, ritten automatisch registreren en helpen bij het realiseren van GVB's ambitieuze doel om vóór 2026 volledig emissievrij te zijn.

do 07/12/23
Zeekr nieuwe partner

Arval verwelkomt nieuwe partner Zeekr

Waarschijnlijk heb je het al ergens gelezen of gehoord. Arval is een partnerschap aangegaan om de leaseactiviteiten voor het merk ZEEKR te verzorgen, dit gebeurt onder de naam ZEEKR Lease. De samenwerking tussen Arval en ZEEKR is onderdeel van een bredere samenwerking van BNP Paribas Mobility.

wo 15/11/23
Nieuwe verplichting: gedetailleerd rapporteren over mobiliteit

Nieuwe verplichting: gedetailleerd rapporteren over mobiliteit

Heeft jouw organisatie meer dan 100 mensen in dienst? Dan ben je verplicht om te registreren hoe je medewerkers zich voor hun werk verplaatsen. De registratie helpt met het verkrijgen van de inzichten op de CO2-uitstoot van het woon-werkverkeer van de medewerkers van deze grote bedrijven.

ma 13/11/23
Onbelaste reiskostenvergoeding

De onbelaste reiskostenvergoeding gaat in 2024 al naar € 0,23

Vorig jaar ging de onbelaste reiskostenvergoeding voor het eerst in lange tijd omhoog. Goed nieuws, maar let op dat de hogere vergoeding niet ten koste gaat van je duurzaamheidsdoelstellingen!

do 05/10/23
Openbaar vervoer makkelijker

Openbaar vervoer stimuleren wordt een stuk gemakkelijker

Hebben jouw medewerkers een ov-kaart of -abonnement van de zaak? Dan weet je waarschijnlijk dat daar best veel bij komt kijken. Je moet namelijk alle ritten van je medewerkers registreren, en daarbij onderscheid maken tussen privé en zakelijk vervoer. Voor zakelijke ritten gold namelijk een vrijstelling in de werkkostenregeling (WKR), voor privéreizen niet. Een hoop gedoe dus.

di 03/10/23
Bevestiging schade herstel

Dick Bakker zwaait af bij Arval

Dick Bakker, één van de founding fathers van de Nederlandse Arval-organisatie, neemt afscheid van Arval om van een welverdiend pensioen te genieten.

di 03/10/23