AMO1

Arval Mobility Observatory

BNP Paribas Real Estate Whitepaper

Webinar Reiskostenvergoeding
Impact of Remote Working
In dit document kan je lezen wat de impact is van thuiswerken op mobiliteit en vastgoed in Europa.
Webinar Reiskostenvergoeding
 • Achtergrond van de Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory is in 2002 opgericht door BNP Paribas en haar dochteronderneming Arval. Vandaag de dag is Arval Mobility Observatory aanwezig in 15 landen en heeft als missie om alle spelers in de sector te informeren en te betrekken bij discussies over de ontwikkelingen van mobiliteit in bredere zin.

  afbeelding Arval Mobility Observatory

 • Over de Arval Mobility Observatory

  Veiligheid, alternatieve energie, een divers mobiliteitsaanbod en (auto-)delen zijn belangrijke trends in de sector die Arval Mobility Observatory onder andere, zowel lokaal als internationaal niveau, waarneemt en analyseert. Een deel van deze analyse wordt vervolgens verspreid via één van de belangrijkste producten van de Arval Mobility Observatory, de jaarlijkse Barometer. In Nederland analyseerde onderzoeksbureau Kantar 250 enquêtes, waarbij de respondenten allen beheerders zijn van een wagenpark en werkzaam zijn in organisaties van 1 tot meer dan 1.000 medewerkers. De manier van financieren, de grootte en ook de samenstelling (geel en grijs kenteken) van het wagenpark lopen uiteen. Deze variatie geeft een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen van de zakelijke mobiliteitsmarkt.

   

 • Meer informatie

Arval Mobility Observatory is een internationaal expertiseplatform gericht op de markt voor zakelijke mobiliteit. Jaarlijks voeren wij diverse internationale onderzoeken uit naar de trends in zakelijke mobiliteit.

Download hieronder de gratis whitepaper!

eLCV Whitepapar
Whitepaper - De overstap naar een elektrisch wagenpark op basis van realistische gegevens.
Met het oog op de toekomst van duurzame logistiek is de overstap naar elektrische bedrijfswagens onvermijdelijk. Deze whitepaper geeft diverse inzichten in de voor- en nadelen voor het gebruik en de inzet van elektrische voertuigen.

*De whitepaper is in het Engels
eLCV Whitepapar

Arval Mobility Observatory E-Book

AMO - HWM TM
E-Book - Home Work Mobility
De inrichting van werk en privé zal nooit meer hetzelfde zijn. Deze uitgave van het Arval Mobility Observatory geeft dankzij onderzoeken inzicht in hoe de toekomst eruit gaat zien.
AMO - HWM TM

Arval Mobility Observatory Barometer

Arval Mobility Observatory Barometer 2021
2021 Fleet Barometer; the Netherlands
Hoe zal mobiliteit zich ontwikkelen in de toekomst? Zijn de trends die we Nederland zien anders dan in de rest van Europa? De Arval Mobility Observatory is een internationaal expertiseplatform dat in alle Europese landen heeft onderzocht welke keuzes wagenparkbeheerders maken, nu én in de toekomst. Met die cijfers kunt u uw wagenpark goed vergelijken met het gemiddelde Nederlandse en Europese wagenpark.
Arval Mobility Observatory Barometer 2021

Arval Mobility Observatory Publicaties

E-book mobiliteit
E-Book - The Last Mile
Via dit e-book geven wij meer inzicht in de uitdagingen van de "last mile". De evolutie van onze manier van leven en consumeren in combinatie met een drukker wegennet geeft complexe uitdagingen en vraagt om creatieve oplossingen.
E-book mobiliteit

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders