AMO1

Arval Mobility Observatory

Het Arval Mobility Observatory, een onderzoeksbureau dat in 2002 is opgericht door BNP Paribas en Arval, publiceert de resultaten van haar nieuwste barometer, een internationaal onderzoek dat uniek is qua reikwijdte maar ook qua besproken onderwerpen. Voor het onderzoek van 2024 werden meer dan 8.600 besluitvormers van bedrijven uit 30 landen ondervraagd om feedback te verzamelen. Het doel van dit onderzoek is om de branche te informeren en te betrekken.

Naar de barometer van 2024

Left column

Onderzoek

Binnen onze (nationale en internationale) sector spelen een aantal belangrijke trends waaronder: alternatieve energie, deelmobiliteit, mobiliteitsaanbod, en connected auto’s. Arval Mobility Observatory houdt deze trends nauwlettend in de gaten en analyseert het verloop. Jaarlijks produceren zij de Arval Mobility and Fleet Barometer waarin een belangrijk gedeelte van deze analyse terugkomt. Samen met onderzoeksbureau Ipsos worden enquêtes gehouden onder wagenparkbeheerders beslissers over het wagenpark in organisaties van 1 tot 1.000 medewerkers. De manier van financieren, de samenstelling (geel- of grijskenteken) en de grootte van de wagenparken lopen uiteen. Door deze diversiteit ontstaat een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen op de zakelijke mobiliteitsmarkt. De uitkomst lees je terug in de Arval Mobility and Fleet Barometer.

Naar de internationale website

Right column
AMO

Arval Mobility Observatory Barometer 2024

AMO 2022
Arval Mobility Observatory Barometer 2024
Arval Mobility and Fleet Barometer 2024 in beeld: bedrijven hebben vertrouwen in de toekomst van het wagenpark, er is meer belangstelling voor de implementatie van mobiliteitsoplossingen en er wordt een groei voorspeld in het gebruik van gegevens van geconnecte auto’s.
AMO 2022

Download hieronder de gratis whitepaper!

eLCV Whitepapar
Whitepaper - De overstap naar een elektrisch wagenpark op basis van realistische gegevens.
Met het oog op de toekomst van duurzame logistiek is de overstap naar elektrische bedrijfswagens onvermijdelijk. Deze whitepaper geeft diverse inzichten in de voor- en nadelen voor het gebruik en de inzet van elektrische voertuigen.

*De whitepaper is in het Engels
eLCV Whitepapar

Arval Mobility Observatory E-Book

AMO - HWM TM
E-Book - Home Work Mobility
De inrichting van werk en privé zal nooit meer hetzelfde zijn. Deze uitgave van het Arval Mobility Observatory geeft dankzij onderzoeken inzicht in hoe de toekomst eruit gaat zien.
AMO - HWM TM

Arval Mobility Observatory Publicaties

E-book mobiliteit
E-Book - The Last Mile
Via dit e-book geven wij meer inzicht in de uitdagingen van de "last mile". De evolutie van onze manier van leven en consumeren in combinatie met een drukker wegennet geeft complexe uitdagingen en vraagt om creatieve oplossingen.
E-book mobiliteit

Archief

AMO - HWM TM
Arval Mobility Observatory Barometer 2022
AMO - HWM TM