AMO1

Arval Mobility Observatory

Arval Mobility Observatory is een internationaal expertiseplatform gericht op de markt voor zakelijke mobiliteit. Jaarlijks voeren wij diverse internationale onderzoeken uit naar de trends in zakelijke mobiliteit.

 • Achtergrond van de Arval Mobility Observatory

  Arval Mobility Observatory is in 2002 opgericht door BNP Paribas en haar dochteronderneming Arval. Vandaag de dag is Arval Mobility Observatory aanwezig in 15 landen en heeft als missie om alle spelers in de sector te informeren en te betrekken bij discussies over de ontwikkelingen van mobiliteit in bredere zin.

  afbeelding Arval Mobility Observatory

 • Over de Arval Mobility Observatory

  Veiligheid, alternatieve energie en (auto-)delen zijn belangrijke trends in de sector die Arval Mobility Observatory onder andere, zowel lokaal als internationaal niveau, waarneemt en analyseert. Een deel van deze analyse wordt vervolgens verspreid via één van de belangrijkste producten van de Arval Mobility Observatory, de jaarlijkse Barometer. In Nederland analyseerde onderzoeksbureau CSA Research 300 enquêtes, waarbij de respondenten allen beheerders zijn van een wagenpark en werkzaam zijn in organisaties van 1 tot meer dan 1.000 medewerkers. De manier van financieren, de grootte en ook de samenstelling (geel en grijs kenteken) van het wagenpark lopen uiteen. Deze variatie geeft een compleet beeld van de trends en ontwikkelingen van de zakelijke automarkt.

   

 • Meer informatie

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

13 keer op rij de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders