Persberichten

Left column

donderdag, december 5, 2019

ARVAL HEEFT EEN NIEUWE SLOGAN 

Arval is van mening dat haar rol verder gaat dan alleen full service autoleasing: "We willen onze klanten eenvoudige, naadloze en end-to-end mobiliteitsoplossingen bieden die aansluiten bij hun behoeften", zegt Alain Van Groenendael, voorzitter en CEO van Arval. Daarom heeft Arval een nieuwe slogan: "For the many journeys in life".

Right column

Pers Contact

Valérie Estourgie

Communicatieadviseur Arval bv

Duwboot 10 3991 CD Houten

Telefoonnummer 030 602 44 44

E-mail valerie.estourgie@arval.nl

Woensdag, september 25, 2019

Liam Donnelly verwelkomt Onno Bierhoff als nieuwe General Manager van Arval Nederland

Vanaf 1 januari 2020 is Onno Bierhoff de nieuwe General Manager van Arval Nederland. Hij neemt de rol over van Liam Donnelly die terugkeert naar het Arval Corporate Centre in Parijs om zich daar op een aantal projecten te richten.

Dinsdag, juni 18, 2019

NEDERLANDSE ORGANISATIES LOPEN VOOROP IN IMPLEMENTATIE DUURZAMERE MOBILITEIT

De Arval Mobility Observatory Barometer 2019 laat zien dat bijna de helft van de Nederlandse organisaties (44%) een elektrisch, hybride of plug-in hybride voertuig in hun wagenpark hebben geïntegreerd. Hiermee loopt Nederland voorop in de 13 onderzochte Europese landen.

Dinsdag, juni 4, 2019

Arval lanceert de Arval Mobility Observatory

Arval lanceert de Arval Mobility Observatory: De mobiliteitsmonitor die in de plaats komt van de Corporate Vehicle Observatory. Arval Mobility Observatory is een onafhankelijk onderzoeks- en informatieplatform dat wereldwijd inzicht geeft in mobiliteitstrends, –oplossingen en –toepassingen.

Dinsdag, april 15, 2019

Arval lanceert "Need Based Search" webshop

Met de lancering van de Arval Private Lease Keuzehulp biedt Arval haar particuliere klanten en prospects een eenvoudige en gepersonaliseerde ervaring om een private leaseauto te selecteren die het beste past bij hun behoeften.

Dinsdag, april 2, 2019

Arval opent mobility Hub

Het bestaande rode Arval pand langsde A27 is uitgebreid met de Arval Mobiliy Hub. De Mobility Hub is één van de. door Arval onlangs aangekondigde, vier Arval Hubs wereldwij. Arval's mobiliteitspropositie wordt in dit innovatieve kenniscentrum gedeeld

dinsdag, februari 26, 2019

Sterke groei Arval wereldwijd in 2018

De organische groei van het wagenpark van Arval bedroeg vorig jaar 8,2%, waardoor het recordaantal van 1.931.910 geleasete auto's werd bereikt.

 

 

donderdag, juni 28, 2018

Arval bedient klant op maat met verschillende producten

‘In het DNA van Arval zit klantgerichtheid diep verankerd’, zo begint Onno Bierhoff . ‘Voor de klant willen we alles heel goed doen'. 

dinsdag, juni 19, 2018

Significante stijging gebruik telematica ten behoeve van veiligheid

De CVO Barometer 2018 laat een significante stijging zien van het aantal fleetmanagers dat telematica inzet ter bevordering van de veiligheid van zijn berijders. In 2017 gaf 15% van de fleetmanagers aan telematica voor dat doel in te zetten. In 2018 is dit percentage gestegen naar 36%, een ruime verdubbeling.

maandag, juni 18, 2018

Benchmark leasemaatschappijen 2018

Arval is volgens haar klanten ook in 2018 de best presterende leasemaatschappij. 

De resultaten van de nieuwste meting, uitgevoerd in mei 2018, laten zien dat Arval het best wordt gewaardeerd van alle onderzochte leasemaatschappijen.

woensdag, februari 14, 2018

Sterke organische groei in 2017

De organische groei van het wagenpark van Arval bedroeg vorig jaar 7,4%, waardoor het recordaantal van 1.103.835 geleasete auto's werd bereikt.

woensdag, januari 3, 2018

ONNO BIERHOFF NIEUWE DIRECTEUR MKB EN PRIVATE LEASE BIJ ARVAL NEDERLAND

Op 3 januari 2018 start Onno Bierhoff als directeur MKB en Private Lease bij Arval. Hij volgt Dick Bakker op, die vanaf die datum verantwoordelijk is voor de verdere ontwikkeling van Arval’s shortleaseproduct Arval Mid-Term Rental en remarketing.

Click here for English.