WhyARVAL picture

Persberichten

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Arval Center

Arval BNP Paribas opent 10e Arval Center

Arval BNP Paribas Nederland (Arval) breidt zijn servicenetwerk verder uit met de opening van het 10e Arval Center, Profile Breda. Arval Centers zijn toegewijde onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van Arval en maken onderdeel uit van het landelijke Arval Preferred Network.

do 22/02/24
mobility_lab

Arval noteert uitstekende resultaten voor 2023

Arval BNP Paribas (Arval) presteerde bijzonder goed in 2023: het wagenpark bestaat nu uit ruim 1.7 miljoen leasevoertuigen (1.701.540) wereldwijd. Dit betekent een organische groei van 6,9% ten opzichte van 2022, ver boven het marktgemiddelde.

wo 07/02/24
Beat Cycling

Samen op kop: Arval nieuwe sponsor van BEAT Cycling Club

Arval BNP Paribas (Arval) kondigt met trots aan dat het komend jaar de rol van sponsor van BEAT Cycling Club (BEAT) zal vervullen. Met de sponsoring ondersteunt Arval de verdere groei van de grootste wielerclub van Nederland, die actief is in verschillende disciplines binnen de professionele wielersport.

do 21/12/23
XXimo en Arval

Arval BNP Paribas en XXImo sluiten Europees partnerschap en introduceren Visa-mobiliteitskaart: de Arval Mobility Pass

Arval BNP Paribas (Arval), Europese leider in full-service leasing- en mobiliteitsoplossingen, en XXImo, toonaangevend betaal- en mobiliteitsplatform, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Deze samenwerking maakt XXImo een belangrijke partner van Arval in Europa, met als grootste drijver de Arval Mobility Pass – een eenvoudige, innovatieve oplossing die een betaalkaart, app en beheerportaal combineert om zakelijke mobiliteit voor zowel werkgevers als werknemers eenvoudiger te maken.

ma 20/11/23
Bedrijfswagen event

Arval BNP Paribas: “Adoptie elektrische bestelwagens komende jaren in stroomversnelling”

Houten, 11 juli 2023 – Eén op de drie (32%) Nederlandse bedrijven zegt binnen nu en drie jaar hun vloot te verduurzamen door elektrische bestelwagens of Light Commercial Vehicle (LCV’s) toe te voegen aan hun vloot. Dit blijkt uit de Arval Mobility Observatory Mobility & Fleet Barometer 2023, een jaarlijks onderzoek dat in samenwerking met IPSOS wordt uitgevoerd onder 8.622 bedrijven in 30 landen, waarvan 307 organisaties in Nederland. De barometer schept een duidelijk beeld van de trends binnen de Nederlandse mobiliteitssector en daarbuiten.

di 11/07/23
Arval aanbod leasefietsen

Arval BNP Paribas breidt aanbod leasefietsen uit met Hellorider

Mobiliteitspartner Arval BNP Paribas Nederland (Arval) en Hellorider, momenteel marktleider in het aanbieden van software voor zakelijke fietslease, zijn een samenwerking aangegaan. Met de schaalbare fietslease-oplossing van Hellorider breidt Arval zijn zakelijke fietslease-aanbod uit en kan dit zo voor alle klanten toegankelijk maken. Met deze samenwerking versterkt Arval zijn positie in duurzame mobiliteit.

wo 19/04/23
Arval Center

Arval BNP Paribas Nederland breidt mobiliteitspropositie uit met de uitrol van Arval Centers

Arval Nederland is gestart met de officiële uitrol van het Arval Preferred Network, een landelijk netwerk van onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van Arval. Het Preferred Network bestaat uit Arval Centers en Arval Premium Centers waar de klanten van Arval kunnen genieten van uitstekende service.

do 13/04/23
Arval beste leasemaatschappij

Arval BNP Paribas groeit door naar vierde positie op de Nederlandse leasemarkt

Arval maakt vandaag de groeicijfers voor de Nederlandse markt bekend. Door de organische en acquisitieve groei in 2022, heeft Arval zijn marktaandeel vergroot tot 10.1% van de Nederlandse operationele leasemarkt. Daarmee heeft het bedrijf nu de vierde positie in deze markt.

wo 29/03/23

Meer informatie over onze oplossingen?

Erwin Randwijk
PR Specialist

Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer: 030 602 44 44
E-mail: erwin.randwijk@arval.nl