Arval

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Bike lease - Homepage

ARVAL Nederland en BEAT Cycling Club fietsen samen naar de maan met BEAT the Traffic

Arval, wereldwijd leider op het gebied van mobiliteitsoplossingen, en BEAT Cycling Club, een professionele Nederlandse wielerploeg met ruim 1.500 leden in Nederland, willen iedereen inspireren mee te fietsen naar de maan. In de nieuwe challenge BEAT the Traffic pakken ze het fileprobleem aan door het promoten van fietsen als duurzaam en efficiënt alternatief voor de auto.

do 06/06/24
Tweedehands leaseauto

Arval BNP Paribas: Nederlandse bedrijven massaal aan tweedehands leaseauto

Nederlandse bedrijven tonen een sterk toenemende interesse in tweedehands leaseauto’s. Dat blijkt uit de Arval Mobility Observatory Mobility & Fleet Barometer 2024. Deze jaarlijkse survey, uitgevoerd door Ipsos onder 8.605 bedrijven in Europa, waaronder 300 in Nederland, biedt waardevolle inzichten in de trends binnen de Nederlandse mobiliteitssector.

ma 27/05/24
Ecovadis medal

Arval Nederland behaalt platinum rating van Ecovadis in 2024

Arval, wereldwijd leider op het gebied van mobiliteitsoplossingen, heeft in Nederland de Platinum-erkenningsscore gekregen op het EcoVadis Corporate Social Responsibility (CSR)-platform, waarmee het tot de top 1 procent behoort van alle bedrijven die wereldwijd door EcoVadis zijn beoordeeld.

wo 22/05/24
Laadpunt auto

Arval introduceert Arval Energy

Arval Energy is een strategisch initiatief onder leiding van het Executive en Strategy Management van Arval BNP Paribas (Arval), waarbij als onderdeel van de langetermijnstrategie alle expertisecentra samenkomen.

ma 08/04/24
Arval Center

Arval BNP Paribas opent 10e Arval Center

Arval BNP Paribas Nederland (Arval) breidt zijn servicenetwerk verder uit met de opening van het 10e Arval Center, Profile Breda. Arval Centers zijn toegewijde onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van Arval en maken onderdeel uit van het landelijke Arval Preferred Network.

do 22/02/24
mobility_lab

Arval noteert uitstekende resultaten voor 2023

Arval BNP Paribas (Arval) presteerde bijzonder goed in 2023: het wagenpark bestaat nu uit ruim 1.7 miljoen leasevoertuigen (1.701.540) wereldwijd. Dit betekent een organische groei van 6,9% ten opzichte van 2022, ver boven het marktgemiddelde.

wo 07/02/24
Arval Center

Arval BNP Paribas Nederland breidt mobiliteitspropositie uit met de uitrol van Arval Centers

Arval Nederland is gestart met de officiële uitrol van het Arval Preferred Network, een landelijk netwerk van onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van Arval. Het Preferred Network bestaat uit Arval Centers en Arval Premium Centers waar de klanten van Arval kunnen genieten van uitstekende service.

do 13/04/23
Arval beste leasemaatschappij

Arval BNP Paribas groeit door naar vierde positie op de Nederlandse leasemarkt

Arval maakt vandaag de groeicijfers voor de Nederlandse markt bekend. Door de organische en acquisitieve groei in 2022, heeft Arval zijn marktaandeel vergroot tot 10.1% van de Nederlandse operationele leasemarkt. Daarmee heeft het bedrijf nu de vierde positie in deze markt.

wo 29/03/23

Meer informatie over onze oplossingen?

Erwin Randwijk
PR Specialist

Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer: 030 602 44 44
E-mail: erwin.randwijk@arval.nl