Arval

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Arval Center

Arval BNP Paribas opent 10e Arval Center

Arval BNP Paribas Nederland (Arval) breidt zijn servicenetwerk verder uit met de opening van het 10e Arval Center, Profile Breda. Arval Centers zijn toegewijde onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van Arval en maken onderdeel uit van het landelijke Arval Preferred Network.

do 22/02/24
mobility_lab

Arval noteert uitstekende resultaten voor 2023

Arval BNP Paribas (Arval) presteerde bijzonder goed in 2023: het wagenpark bestaat nu uit ruim 1.7 miljoen leasevoertuigen (1.701.540) wereldwijd. Dit betekent een organische groei van 6,9% ten opzichte van 2022, ver boven het marktgemiddelde.

wo 07/02/24
Arval Center

Arval BNP Paribas Nederland breidt mobiliteitspropositie uit met de uitrol van Arval Centers

Arval Nederland is gestart met de officiële uitrol van het Arval Preferred Network, een landelijk netwerk van onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van Arval. Het Preferred Network bestaat uit Arval Centers en Arval Premium Centers waar de klanten van Arval kunnen genieten van uitstekende service.

do 13/04/23
Arval beste leasemaatschappij

Arval BNP Paribas groeit door naar vierde positie op de Nederlandse leasemarkt

Arval maakt vandaag de groeicijfers voor de Nederlandse markt bekend. Door de organische en acquisitieve groei in 2022, heeft Arval zijn marktaandeel vergroot tot 10.1% van de Nederlandse operationele leasemarkt. Daarmee heeft het bedrijf nu de vierde positie in deze markt.

wo 29/03/23
Persbericht_220908

Arval BNP Paribas voltooit de overname van Terberg Business Lease Group

Arval, onderdeel van BNP Paribas Groep, kondigt vandaag de afronding aan van de eerder aangekondigde overname van Terberg Business Lease Group B.V. (TBLG) in Nederland en België, door zijn Nederlandse dochteronderneming Arval B.V. (Arval).

do 01/12/22
mobility_lab

Arval BNP Paribas benoemt Andrea Falcone tot General Manager in Nederland

Arval BNP Paribas benoemt per 1 december 2022 Andrea Falcone tot General Manager van Arval BNP Paribas in Nederland. Hij volgt Interim Managing Director Marcus Schulz op, die sinds augustus dit jaar de taken van General Manager Onno Bierhoff waarnam. Marcus blijft in functie als Regional General Manager voor de NLDACH-regio (Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland).

wo 16/11/22
Persbericht_220908

ARVAL TEKENT OVEREENKOMST VOOR DE OVERNAME VAN TERBERG BUSINESS LEASE GROUP IN NEDERLAND EN BELGIE

Arval kondigt vandaag aan dat Nederlandse dochteronderneming Arval B.V. een overeenkomst heeft ondertekend voor de overname van Terberg Business Lease Group B.V. (TBLG) van aandeelhouders Royal Terberg Group en AutoBinck Group.

do 08/09/22
mobility_lab

Arval BNP Paribas benoemt Marcus Schulz tot Managing Director Nederland

Arval BNP Paribas benoemt Marcus Schulz tot Managing Director Nederland

wo 17/08/22

Meer informatie over onze oplossingen?

Erwin Randwijk
PR Specialist

Duwboot 10 3991 CD Houten
Telefoonnummer: 030 602 44 44
E-mail: erwin.randwijk@arval.nl