Klachten

We doen onze uiterste best om onze klanten, relaties en bezoekers een optimale ervaring en service te bieden. Het kan echter voorkomen dat u, door een fout van onze kant, een vervelende ervaring heeft gehad en een klacht wilt indienen. Bij Arval gaan we erg transparant met klachten om. Elke klacht wordt nauwkeurig vastgelegd en opgevolgd om ervoor te zorgen dat we een vervelende ervaring ombuigen naar een positieve uitkomst en om herhaling in de toekomst te voorkomen.

U kunt uw klacht altijd telefonisch (030 602 41 41),  per mail (driverteam@arval.nl) of via het klachtenformulier hieronder bij ons aangeven. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ook als u praktische vragen over uw leaseauto heeft, neem dan contact op met het Arval driverteam. Het Arval driverteam helpt u graag op maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 20.00 uur en op vrijdag van 8.00 uur tot 17.15 uur. Het team is bereikbaar op 030 602 41 41, per e-mail driverteam@arval.nl en via de live chat op ‘My Arval’.

Wij komen binnen 3 werkdagen met een passende oplossing.

Is uw leaseauto vermist of gestolen? Neem dan zo snel mogelijk telefonisch contact met ons op via (030 602 41 41). We zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar (buiten kantoortijden via Arval Assistance).

 

Een klacht doorgeven

U kunt uw klacht doorgeven door het onderstaande formulier in te vullen.

Heeft u vragen over de producten of diensten van Arval, dan kunt u de veelgestelde vragen raadplegen via deze link.

Klachtenformulier

Ik bevestig dat ik de privacy statement van Arval heb gelezen en heb begrepen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.