Leaseauto's én mobiliteitsoplossingen

We kunnen er niet meer omheen: de traditionele leaseauto op fossiele brandstof zal langzaam verdwijnen. Daarom denkt Arval al lang niet meer in het middel auto, maar in het doel verplaatsen. De afgelopen jaren hebben we ons ontwikkeld van leasemaatschappij naar partner in mobiliteit.

Mobiliteit is jouw én onze core business. Arval heeft veel kennis en ervaring, maar ook praktische tools in huis. We helpen je graag om mobiliteit in lijn met de doelstellingen van je organisatie vorm te geven.

Iedere organisatie is anders
We geven advies op maat

Gemakkelijk vergroenen

Gelukkig is het aanbod aan elektrische auto’s en plug-in-hybrides de laatste jaren enorm gegroeid. Een groot deel van ons totale wagenpark is inmiddels groen. Bij ons kun je op dit moment uit deze modellen kiezen. Maar worden alle auto’s in jullie wagenpark ook echt goed benut? Misschien loont het wel om (elektrische) deelauto’s in te zetten. Je medewerkers kunnen dan nog steeds gebruik maken van een auto als ze die nodig hebben, terwijl het totale wagenpark krimpt. Daarmee verklein je niet alleen je footprint, maar bespaar je ook nog eens kosten. Misschien is een poolauto van Arval Car Sharing wel interessant voor jouw organisatie.

De voordelen op een rij

Alles onder 1 dak

Expert in leaseauto's én mobiliteitsoplossingen

Flexibele contracten

Pas jaarlijks je contract aan naar jouw wens

Groene keuzes stimuleren

Hulp bij de overstap naar elektrische auto's of andere groene oplossingen

Persoonlijke aanpak

Je hebt altijd je eigen vaste aanspreekpunt


Meer keuzevrijheid voor je medewerkers

Werken met een mobiliteitsbudget is win-win. Medewerkers vinden het heerlijk om per reis het ideale vervoermiddel te kunnen kiezen, of dat nu de trein, bus, (elektrische) auto, fiets of step is. Bij Arval kunnen ze dat gemakkelijk met een app regelen. Voor jou is het voordeel dat je de manier waarop je medewerkers zich verplaatsen actief kunt beïnvloeden. Je kunt ze bijvoorbeeld belonen als ze de fiets nemen bij relatief korte afstanden. Groen, gezond en medewerkerstevredenheid gaan dus heel goed samen. We helpen je graag om een mobiliteitsregeling samen te stellen die aansluit bij jullie normen en waarden.

 

Als er iets verandert, veranderen we met je mee

Medewerkers die in dienst komen of juist uit dienst gaan, die hun leaseauto eerder of juist later willen inleveren, of die meer of minder kilometers rijden dan van tevoren verwacht – never a dull moment. Maar dat is nu eenmaal hoe het gaat en daar doen wij niet moeilijk over. We bewegen graag met jou mee.

 

Meer weten?
Neem contact met ons op

Een grote, maar toch ook kleine leasemaatschappij

Natuurlijk, de grote Franse bank BNP Paribas staat achter ons. Maar in de praktijk heb je het gevoel dat je met een kleine club te maken hebt. Dat is ook zo trouwens. We werken namelijk met kleine accountteams, met daarin voor elk relevant expertisegebied een eigen medewerker. Samen werken zij voor jou. Je hebt een vast aanspreekpunt, maar alle leden van het team kennen jou en jouw organisatie door en door.

Accountteam Arval

Wil je meer weten? Neem gerust contact met ons op. Iedere organisatie is anders, dus we geven je graag advies op maat.

Ik bevestig dat ik het privacy statement van Arval heb gelezen en heb begrepen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.