Arval Mobility Pass

Alle mobiliteitsoplossingen in één kaart

Medewerkers willen vrijheid in de keuze voor een vervoersmiddel. Flexibel, gemakkelijk en tegelijkertijd ook nog eens duurzaam. Met de Arval Mobility Pass bieden we het ideale platform om het steeds veranderende mobiliteitsgedrag van jouw medewerkers te ondersteunen. Of ze nu met het openbaar vervoer reizen, een auto van de zaak rijden of een andere vorm van mobiliteit gebruiken, alle mobiliteitsvormen zijn te gebruiken met de mobiliteitskaart en de app.


Wat zijn de voordelen?

  • Alle mobiliteit via één oplossing
  • Flexibel, duurzaam en gemakkelijk reizen
  • Zorgeloze administratie
  • Alle kosten op een btw-factuur naar de werkgever
  • Alle mobiliteitsopties flexibel instelbaar
  • Binnen heel Europa toegang tot alle vormen van mobiliteit
Interesse in Arval Mobility Pass?
Ontdek de vrijheid van mobiliteit

Hoe werkt het?

Arval Mobility Pass biedt één oplossing voor het plannen, boeken en betalen van alle vormen van mobiliteit. De oplossing is in verschillende combinaties te gebruiken, afhankelijk van de afspraken met de medewerker. Denk hierbij aan enkel een handige app of een combinatie met een (virtuele) mobiliteitskaart, waarmee er gemakkelijk kan worden afgerekend voor verschillende vormen van mobiliteit.

Afbeelding

App

Met de Milo App kunnen medewerkers hun reizen vastleggen, kosten declareren en kun je als werkgever andere vormen van mobiliteit stimuleren. Heeft de werknemer een mobiliteitsbudget? Dan kan vanuit het budget een breed scala aan mobiliteitsopties worden afgerekend. Dit is naar wens – op basis van profielen – in te richten.

Afbeelding

Mobiliteitskaart

De mobiliteitskaart kun je gebruiken voor alle betalingen voor mobiliteitsdiensten online of in apps van derden met behulp van Apple Pay of Google Pay. Kortom, gemakkelijk en snel afrekenen met smartphone of Apple Watch, zonder declaratie achteraf.

Afbeelding
Afbeelding

Portal

Als werkgever bepaal je zelf welke mobiliteitsopties je ‘aanzet’ en tegen welk budget. Op deze manier houd je grip op de kosten en geef je jouw medewerkers keuzevrijheid in mobiliteit. Of het nu gaat om het verstrekken van mobiliteitskaarten, het beheren van budgetten en het verkrijgen van inzicht in kosten, of het monitoren van CO2-uitstoot.

Afbeelding
Left column

 

Ontdek onze mobiliteitopties

 

Medewerkers kiezen per reis het vervoermiddel dat op dat moment het beste past. Het is daarom handig om jouw mobiliteitsoplossing daarop aan te laten sluiten.

Bekijk alle mobiliteitsoplossingen

Right column
Pass mockup
Het alles-in-één mobiliteitsplatform
4 populaire mobiliteitsprofielen

De administratie van je mobiliteit

Mobiliteitsbudget

Een persoonlijk mobiliteitsbudget biedt jouw medewerkers optimale keuzevrijheid en flexibiliteit. Met dit budget hebben medewerkers de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe ze reizen, binnen de voorwaarden die jouw organisatie stelt. Het beheer van de budgetten is eenvoudig, dankzij één mobiliteitsplatform met toegang tot alle vervoersmogelijkheden en een correcte administratie.

Of het nu gaat om reizen met de auto, het openbaar vervoer, de fiets, deelscooter of deelauto, alle opties zijn mogelijk. De vervoerskosten worden gedekt door het persoonlijke mobiliteitsbudget.

Declaratie app

Het indienen van zakelijke bonnetjes kan een enorme klus zijn en kost soms veel tijd. Gelukkig biedt de Milo app een handige oplossing voor al jouw declaraties. Met de app is het declareren slechts een fluitje van een cent.

Gebruiken jouw medewerkers de Arval Mobility Pass voor hun zakelijke ritten? Dan hebben zij naast de mobiliteitskaart ook gratis toegang tot de Milo App. Deze app biedt ondersteuning bij alle aspecten van mobiliteit: van toegang tot mobiliteit, reserveringen maken, reizen plannen en betalen, tot het zoeken van locaties, navigeren, registreren, administreren en declareren.

Indien jouw medewerkers reizen met eigen vervoer, kunnen zij eenvoudig de ritregistratie en kilometerdeclaratie regelen via de Milo app. De declaratiefunctie maakt het proces van het declareren van gereisde kilometers uiterst eenvoudig.

Kilometerregistratie

Flexibel reizen en werken vraagt om een goede vastlegging van alle kilometers en ritten van jouw medewerkers. Met de Milo app registeren jouw medewerkers de gemaakte ritten eenvoudig. Het invoeren, dupliceren en declareren van kilometers is binnen enkele minuten geregeld. Per rit kunnen zij aangeven of deze woon-werk of zakelijk is. Werk je met mobiliteitsbudgetten? Dan kunnen de kosten worden verrekend met het budget.

Met weten over de Arval Mobility Pass?