Zakelijk leasen doe je bij Arval

Ben je zzp’er of werkzaam binnen klein zakelijk en wil je zorgeloos een auto zakelijk leasen zodat jij je tijd kunt besteden aan je core business? Werk je als wagenparkbeheerder voor een kleine of middelgrote onderneming en heb je behoefte aan een partij die alles rondom de leaseauto’s regelt met je medewerkers? Of zoek je een sparringpartner die actief met je meedenkt en je helpt jouw ambitieuze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen? Arval biedt het allemaal en meer.

 • Waarom zakelijk leasen bij Arval?

  Achter Arval staat de grote internationale bank BNP Paribas. Dat geeft een solide basis. Tegelijkertijd merk je daar als klant nu ook weer niet al te veel van. Je hebt namelijk niet het gevoel dat je met een grote organisatie schakelt. Je hebt steeds te maken met hetzelfde vaste team. Met mensen die je kent en die jou kennen. Heel eigen en persoonlijk. Arval is dus groot en klein tegelijk. 

   

  Blijkbaar kunnen onze klanten dat waarderen. Al 14 keer kwam Arval als beste leasemaatschappij uit de bus. Dat betekent dat we steeds weer hoge scores krijgen van onze klanten. Daar zijn wij trots op, en niet zo’n beetje ook. Maar daar doen we ook allemaal elke dag ons best voor.

   

 • Iets voor jou?

  We vertellen je graag meer over Arval en wat je kunt verwachten als je zaken met ons doet. Maar het maakt natuurlijk wel uit of je zelfstandig ondernemer bent of beheerder van een enorm internationaal wagenpark. Niet in hoe belangrijk je voor ons bent, wel in wat je nodig hebt. Kies daarom voor de optie waar je je het meest in herkent en lees wat we voor je kunnen betekenen op het gebied van zakelijk leasen.