dashboard3

Arval Connect

Connected Cars verbindt auto’s met het internet waardoor jij jouw wagenparkbeheer nog efficienter kunt inrichten. Met Arval Connect; de uitgebreide telematicaoplossing, analyseer en monitor je eenvoudig alle real-time gegevens van jouw wagenpark.

De voordelen van Arval Connect

Kostenbeheersing

Beïnvloeden rijgedrag, proactief leasecontracten aanpassen, optimaliseren bezettingsgraad.

Eenvoudig

Plan eenvoudig en altijd op tijd je onderhoud. 

Efficiency

Productiviteit van medewerkers onderweg en dynamische aansturing van medewerkers.

Geautomatiseerde rapportages

Geautomatiseerde rapportages voor werk- en prive: voldoen aan wet- en regelgeving.

 • Hoe werkt het

  Arval Connect verzamelt data om inzicht te geven in het brandstofgebruik, rijgedrag en de onderhoudsbehoefte van de auto’s in jouw wagenpark. Door gebruik te maken van deze data kan jij als wagenparkbeheerder kosten besparen, het wagenpark efficiënter inrichten en de realisatie van veiligheids- en maatschappelijk verantwoorde doelstellingen stimuleren.

 • Keuze uit verschillende modules

  Arval Connect bestaat uit verschillende modules. Iedere module is uitgerust met het ritregistratiesysteem. De hardware bezit verschillende sensoren om de rijstijl te meten, is uitgerust met een GPS-module en een datalink naar het Arval Connect platform. Dit platform biedt gedetailleerde inzichten in de rijstijl, het brandstofverbruik en de gebruiksintensiteit van de auto.

  Onderstaande tabel laat de diensten van elke module zien. Daarnaast zijn alle connected cars uit te breiden met de aanvullende modules ‘Privacy Button’ en ‘Bestuurdersidentificatie’.

  Connect modules

   

   

 • Welke persoonsgegevens gebruiken we?

  We begrijpen dat de privacy van jouw medewerkers atijd voorop staat. Arval Connect is ontworpen om bedrijven meer inzicht te geven in het gebruik van de auto’s in het wagenpark, waardoor deze efficiënter ingezet kunnen worden. Het platform biedt onder andere details over de verhouding tussen prive- en zakelijke kilometers. De data van privéritten wordt niet gedeeld met de werkgever, enkel het totaal aantal gereden kilometers. Omdat we persoonsgegevens uitwisselen en opslaan, houden we ons aan wettelijke regels en doen we er alles aan om de persoonsgegeves waarover wij beschikken te beschermen.

 • Keurmerk ritregistratiesystemen

  Arval Connect is een geautomatiseerd ritregistratiesysteem dat gecertificeerd is door de Stichting Keurmerk RitRegistratie Systemen (KRRS). Dit keurmerk bevestigd dat wij voldoen aan de eisen van de belastingdienst voor een sluitende ritregistratie. Daarnaast houden wij ons aan de Privacy Gedragscode van het keurmerk.

Neem contact met ons op!
Onze specialisten helpen u graag bij uw vragen over Arval Connect