dashboard3

Arval Connect: dé telematicaoplossing

Uw wagenparkbeheer efficiënter inrichten en altijd inzicht hebben in de rijprestaties van uw wagenpark? Arval biedt u de uitgebreide telematicaoplossing Arval Connect, waarmee u in een handomdraai real-time gegevens van uw wagenpark monitort en analyseert.

Waarom Arval Connect

Kostenbeheersing

Beïnvloeden rijgedrag, proactief aanpassen van leasecontracten, optimaliseren bezettingsgraad

Efficiency

Productiviteit van medewerkers onderweg en dynamische aansturing van medewerkers

Privacy

Kwalificatie van ritten als zakelijke of privé, privacy bij privéritten

Veilig

Sturing op proactief onderhoud, waarschuwing bij diefstal, sturen op rijstijl

 • Hoe werkt het

  Wilt u uw wagenparkbeheer nog efficiënter inrichten en altijd en overal zicht hebben op de rijprestaties van de auto’s in uw wagenpark? Arval biedt u de uitgebreide telematicaoplossing Arval Connect, waarmee u in een handomdraai real-time gegevens van uw wagenpark monitort en analyseert.

  Hieraan zijn meldingen bij ongevallen en diefstal gekoppeld en diensten als toewijzing van werkopdrachten en inzicht in gebruik en rijgedrag per werknemer. Zo bespaart u kosten, behaalt u meer efficiency in uw wagenparkbeheer en stimuleert u het behalen van organisatiedoelstellingen op het gebied van veiligheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. In onderstaande video leggen wij u uit hoe Arval Connect werkt.

   

 • Voordelen voor werkgevers

  • Kostenbeheersing: beïnvloeden rijgedrag, proactief leasecontracten aanpassen, optimaliseren bezettingsgraad
  • Verhogen efficiency: productiviteit medewerkers onderweg, dynamische aansturing medewerkers
  • Compliance: veiligheid van medewerkers, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen
 • Voordelen voor werknemers

  • Privacy: kwalificatie van ritten als zakelijke of privé, privacy bij privéritten
  • Productiviteit: real-time inzicht in rijgedrag via smartphone, automatische ritregistratie
  • Veiligheid: proactief sturen op onderhoud en waarschuwing bij diefstal
 • Privacy

  Privacy staat voorop voor uw medewerkers. Arval Connect is ontworpen om bedrijven meer inzicht te geven in het gebruik van de auto’s in het wagenpark en deze efficiënter in te zetten. ArvalConnect geeft dan ook onder andere inzicht in de verhouding privé en zakelijke kilometers en gedetailleerde informatie van zakelijke ritten. Data van privéritten worden niet gedeeld met de werkgever, met uitzondering van het totaal gereden kilometers. Arval heeft op geen enkele wijze toegang tot de ritgegevens. Zowel de zakelijke als privégegevens zijn niet inzichtelijk. Hiermee is de privacy van uw medewerkers gegarandeerd.

 • Arval Connect modules

  Arval Connect bestaat uit verschillende modules. Met de basismodule beschikt u over een geavanceerd ritregistratiesysteem. De black-box bezit verschillende sensoren om de rijstijl te meten, is uitgerust met een GPS-module en een datalink naar het Arval Connect platform.

  Dit platform biedt u per medewerker op individueel niveau informatie over de rijstijl, het brandstofverbruik en de gebruiksintensiteit van de auto.

  start-ups
  Active Journey

  Met de module Active Journey volgt u de productiviteit van uw medewerkers en ziet u direct de uitsplitsing tussen zakelijk en privé gereden kilometers. De positie van de auto wordt bij iedere start en stop door middel van GPS bepaald.

  Active Routing

  Wilt u zien waar al uw auto’s zich bevinden, kiest u voor de module Active Routing. Door middel van GPS vindt een continue plaatsbepaling plaats en kunt u eenvoudig opdrachten aan medewerkers toewijzen. U weet immers direct wie zich waar bevindt.

  Active Pooling

  Met deze module is het eenvoudig om inzicht te verkrijgen bij het gedeeld gebruik van auto’s. Door middel van een aanvullende RFID reader en tag, melden bestuurders zich aan voordat zij de auto starten. Hiermee heeft u per bestuurder inzicht in het gebruik en rijstijl.

  Tax Connect

  Met deze module is het zeer gemakkelijk een sluitende rittenregistratie voor de belasting te genereren. Tax Connect bezit het Keurmerk Ritregistratiesystemen. Met het keurmerk ritregistratiesystemen voldoet Tax Connect aan de eisen van de Belastingdienst. Onderdeel van dit keurmerk is de Privacy Gedragscode.

Neem contact met ons op!
Onze specialisten helpen u graag bij uw vragen over Arval Connect