Arval Center

Arval BNP Paribas opent 10e Arval Center

Arval 22 Feb 2024 , door
Arval

Arval Preferred Network verder uitgebreid met 4 locaties

Houten, 22 februari 2024 – Arval BNP Paribas Nederland (Arval) breidt zijn servicenetwerk verder uit met de opening van het 10e Arval Center, Profile Breda. Arval Centers zijn toegewijde onderhouds- en schadeherstelbedrijven voor de klanten van Arval en maken onderdeel uit van het landelijke Arval Preferred Network.

Vorig jaar lanceerde Arval het Arval Preferred Network, bestaande uit Arval Centers en Arval Premium Centers die hoogwaardige service leveren aan klanten. De partners in dit netwerk zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van klanttevredenheid, locatie, flexibiliteit, capaciteit en duurzaamheidsdoelstellingen.

Recentelijk werden naast Profile Breda nog drie nieuwe Arval Centers geopend, namelijk Profile Kalvenhaar in Zwolle, LeaseProf Jos Bouw in Nijkerk en Bosch Car Service Auto Mertens in Gemert. Het openen van de Arval Centers vormt een belangrijke mijlpaal in de voortdurende inzet van Arval om uitstekende service en ondersteuning te bieden aan zijn klanten.

Met een uitgebreid landelijk netwerk van geselecteerde partners waarborgt Arval de kwaliteit en dienstverlening van duurzame mobiliteitsoplossingen. De uitrol van het Arval Preferred Partner Network in Nederland wordt de komende jaren verder uitgebreid met nieuwe partners.

Bart Rijk, Netwerkmanager Arval BNP Paribas Nederland:“We werken de komende jaren toe naar een landelijk dekkend netwerk. Dat betekent dat we voor elke klant een Arval Center in de buurt willen. Het streven is om jaarlijks 10 tot 20 Arval Centers en/of Arval Premium Centers te openen. Door de samenwerking met deze sterke partners kunnen wij onze klanten duurzame oplossingen voor de lange termijn blijven bieden, met de dienstverlening die zij van ons gewend zijn.”

Arval Center Nederland

Lees meer toon minder