Occasion private lease

Content

Een tweedehands auto private leasen?
Snel een betrouwbare auto nodig voor een scherpe prijs? Of zoek je juist een auto met een korter lopend leasecontract? Tegenwoordig wordt het leasen van een 2e hands auto steeds populairder. Dit is net als het kopen van een gebruikte auto een stuk voordeliger. De maandprijs is vaak een stuk scherper en de looptijden van het contract zijn een stuk korter. Ideaal als je nog niet precies weet hoe jouw situatie er over een aantal jaar uitziet. Bekijk direct het volledige occasion lease aanbod

Geen zorgen
Met occasion lease rijd je goedkoop een jong gebruikte leaseauto. Voordat wij zo’n tweedehands auto aanbieden is deze altijd door ons gecontroleerd op technisch en cosmetisch gebied. Er kunnen lichte gebruikssporen zichtbaar zijn, maar de auto wordt altijd in nette staat bij je afgeleverd. Bovendien profiteer je van alle voordelen die Arval Private Lease biedt, zoals reparatie en onderhoud, pechhulp, vervangend vervoer en haal- en brengservice. Jij hoeft je dus nergens druk om te maken.
 

Bekijk het volledige aanbod

Wat is occasion lease?

Occasion lease zijn auto’s die voor een tweede keer in de private lease gaan. Onze occasions zijn doorgaans jonger dan vier jaar, goed onderhouden en hebben een lage kilometerstand. Zo zorgen we ervoor dat jij in een betrouwbare auto rijdt die er zo goed als nieuw uitziet. Toch liever een nieuwe auto? Bekijk het aanbod nieuwe private lease auto's

Voordelen van occasion private lease

Gebruikte auto leasen

Het leasen van een occasion heeft nogal wat voordelen, zowel praktisch als financieel. Wanneer je een tweedehands auto leaset, rijdt je voor een vast en laag maandbedrag een jonge occasion. Net zo luxe maar voor minder geld en meer flexibiliteit.

Voordelig leasen
Net als bij het kopen van een auto is het een stuk voordeliger om een 2e hands auto te kopen. Dat is bij private leasen niet anders. Als je kiest voor het leasen van een occasion pakt dat iedere maand een stuk voordeliger uit.

Kortere looptijd
Bij het leasen van een occasion kun je kiezen voor kortere looptijden van bijvoorbeeld 24 maanden. Doordat de looptijd korter is kun je vaker voor een nieuwe occasion kiezen.

Meer flexibiliteit
Omdat het leasebedrag een stuk lager ligt, zijn er veel meer mogelijkheden met het leasecontract. Zo kun je occasion leasen voor een kortere looptijd dan reguliere private lease en is er meer mogelijk in het bepalen van de leasetermijn.

Direct leverbaar
Bij Arval staan er veel occasions uit voorraad om uit te kiezen. Het zijn goed onderhouden auto’s die startklaar zijn. Je hoeft niet te wachten totdat de auto door de fabriek geleverd wordt zoals bij een nieuwe auto. Je kunt dus direct wegrijden in jouw nieuwe occasion

Niet tevreden over de auto?

Dan lever je hem gewoon weer in!

Is de auto toch niet helemaal naar wens? Dat kun je bij ons aangeven en dan zoeken we samen een oplossing. Zo kun je de auto inleveren of inruilen voor een andere. Voorwaarde is dan wel dat de auto maximaal 200 km heeft gereden en niet langer dan 14 dagen in jouw bezit is. Daarbij moet de auto natuurlijk in dezelfde staat ingeleverd worden. Bekijk snel het volledige occasion lease aanbod.

 

Occasion leasen bij Arval?

14x de beste leasemaatschappij

  • De beste voorwaarden: zoals een volle tank bij aflevering
     
  • Standaard lage eigen risico: namelijk slechts € 225
     
  • 14x de beste leasemaatschappij: door goede service en een eerlijk product
     
  • Goed aangeklede auto's: dus comfortabel rijden gegarandeerd
Aanbod occasion lease

 

Arval is in het bezit van het Keurmerk Private Lease. Het keurmerk is in samenwerking met de Consumentenbond ontwikkeld en staat voor veilig, verantwoord en vertrouwd leasen. Je bent hiermee verzekerd van transparante voorwaarden en een duidelijk leasecontract. Meer informatie over het keurmerk vind je op www.keurmerkprivatelease.nl

Logo Keurmerk

 

Wat vind je van ons occasion lease aanbod?

Wij proberen ons aanbod continu te verbeteren, jij kan daarbij helpen en dat duurt slechts 5 seconden. 

Green Light Yellow Light Red Light
Goed Matig Niet goed