Arval Consulting

Full Service Lease

Het kopen van een auto of bedrijfswagen is vaak duur en tijdrovend. Vertrouw in plaats daarvan op Arval. Wij hebben ruime ervaring in het beheren van wagenparken. Zodra wij jouw budget eenmaal helder hebben, kun je er op vertrouwen dat wij zorgen voor de beste oplossingen. Zo ben jij geen tijd meer kwijt aan de administratie van je zakelijke auto’s en kom je nooit meer voor verrassingen te staan. In plaats daarvan ontvang je maandelijks een rapport met een overzicht van de auto’s, geleverde service en de prijzen.

Wij zijn de expert op het gebied van wagenparkbeheer, jij hoeft dat niet te zijn. Besteed dan ook niet langer tijd aan het kopen, onderhouden en beheren van voertuigen als je daardoor niet meer kunt doen waar je goed in bent: ondernemen! Zakelijk leasen bij Arval geeft je daarom de mogelijkheid om te focussen op je kernactiviteiten. Dankzij ons deskundige ondersteuningsteam bieden wij specialistische zorg en diensten zodat jij geld en tijd kunt besparen. Of je nu 1, 10 of 30 auto’s in je wagenpark hebt!

 • Flexibiliteit

  Verandert er iets in je bedrijf? Wij veranderen met je mee! Arval is flexibel als het gaat om zakelijke leasecontracten. Heb je extra kilometers nodig? Of wil je de duur van het contract aanpassen? Bij ons ben je vrij om het contract aan te passen aan de veranderende behoeften van je bedrijf.

 • Waarde voor je bedrijf

  Dankzij de full-service zakelijke leasemogelijkheden van Arval rijd jij niet alleen in een gloednieuwe auto of bedrijfswagen. Je profiteert ook nog eens van de scherpste deals. En dat allemaal zonder dat je je druk hoeft te maken over onderhoudskosten of afschrijvingen. De service, het onderhoud, hulp bij ongevallen, de verzekeringen en zelfs eventuele speciale uitrustingen op jouw zakelijke leaseauto’s zijn allemaal gebundeld in één overzichtelijke factuur. Zo neemt Arval je de risico’s en onzekerheden eenvoudig uit handen.

 • Verhoog je winst

  Veel bedrijven zijn veel tijd kwijt aan het beheren van hun wagenpark. Tijd is geld en daarom kies je voor zakelijke lease bij Arval. Moeilijk te voorspellen kosten zoals kosten voor service en reparaties zijn nu per maand eenvoudig in te zien. Bovendien is het mogelijk om ook hulp onderweg en bandenwissels in je zakelijke leasepakket op te nemen. Zo helpt Arval je om je bedrijf op de eerste plaats te houden en je winstgevendheid te verhogen.

 • Sale & Leaseback

  Sale & Leaseback maakt kapitaal vrij voor uw bedrijf en vermindert het risico. Door uw eigen wagenpark over te brengen naar full service leasing, creëert u transparantie en standaardiseert u uw wagenparkbeheerdiensten.

Veelgestelde vragen over zakelijk leasen

 • Waarom zakelijke lease?

  Waarom zakelijke lease?

  Met zakelijke lease kun je als ondernemer veel tijd en geld besparen. Bovendien houd je grip op jouw wagenpark en kun je erop vertrouwen dat je alles goed geregeld hebt. 

  Kostenbesparing
  Alle administratieve handelingen kosten veel tijd, net als het maken van analyses en rapportages. Arval neemt als leasemaatschappij jouw auto’s en alle werkzaamheden die daarmee samenhangen van je over. En omdat wij alle informatie over jouw wagenpark zorgvuldig administreren, kunnen wij je de besparingen concreet laten zien. Bij een goed wagenparkbeleid hoort een consequente, kostenbewuste autoregeling die periodiek wordt aangepast aan nieuwe omstandigheden. Door bepaalde gewoontes, verworven rechten en uitzonderingen die regel worden, verliest een autoregeling aan kracht. Als onpartijdige derde voorkomt Arval dit. Wij informeren jou en jouw berijders over hun rijgedrag en spreken ze aan als zij zich niet aan de afspraken houden. Zo heb je dus meer grip op het gedrag van jouw medewerkers zonder dat dat tijd en moeite kost.

  Maatwerk
  De goede afspraken met huidige leveranciers zijn voor veel bedrijven een argument om geen auto’s te leasen. Maar bij Arval sluit het één het ander niet uit: wij zijn namelijk bereid om jouw huidige afspraken over te nemen. Dat is handig, want je doet slechts zaken met één partij. Bovendien profiteer je dan van de schaalvoordelen die wij behalen als afnemer van producten en diensten voor ruim 40.000 auto’s. Wellicht denk je dat leasen niets voor jou is omdat je genoeg kapitaal in de organisatie hebt om de auto’s zelf te financieren. Ook dan kan samenwerking met Arval voordelig voor zijn. Je kunt namelijk de auto’s zelf blijven financieren en toch gebruik maken van onze uitgebreide dienstverlening. Bij Arval is leasen dus altijd maatwerk.

  Wij geven je graag vrijblijvend advies. Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 088-4450404 of mkbteam@arval.nl.

 • Waarom Arval?

  Waarom Arval?

  Leasen bij Arval betekent gemak en optimale regie. Wij denken graag met je mee over hoe jij kosten kunt besparen. Ook helpen we bij complexe mobiliteitsvraagstukken. Maar er zijn meer redenen waarom je voor Arval moet kiezen:

  1. De beste leasemaatschappij van Nederland!
  Als je kiest voor Arval, kies je voor de beste leasemaatschappij van Nederland. Arval is in 2018 voor het 13de openvolgende jaar als hoogst gewaardeerd. Of je nou zzp'er bent of werknemer van een midden- en kleinbedrijf, slimme ondernemers leasen hun auto zakelijk bij Arval. 

  2. Haal- en brengservice
  Is je leaseauto toe aan onderhoud, een reparatie of apk-keuring? Dan komen wij de leaseauto ophalen op een door jou gewenste locatie en tijdstip. Wij laten de werkzaamheden op dezelfde dag uitvoeren en brengen de auto in topconditie terug.

  3. Onafhankelijk
  Omdat wij niet onderdeel zijn van een autofabrikant, maar van moedermaatschappij BNP Paribas, zijn we een onafhankelijke leasemaatschappij. Dat betekent dat wij de beste auto en de beste deal voor jou zoeken!

 • Hoe werkt het?

  Hoe werkt het?

  AccountteamAccountteam
  Bij Arval heb je één vast aanspreekpunt: de accountmanager. Je krijgt gegarandeerd snel antwoord, waar het ook over gaat. Dat is mogelijk omdat wij werken met accountteams. Een accountteam bestaat uit twaalf mensen. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het beheer van jouw wagenpark. Zij kennen de autoregeling en wagenparkbeleid door en door en hebben alle kennis in huis om je direct van dienst te zijn.

   

   

  Driverteam

  Driverteam
  Naast het accountteam kent Arval ook het driverteam. Dit team helpt jou en jouw berijders met alle praktische vragen over de leaseauto. Zowel telefonisch als online. Denk bijvoorbeeld aan vragen over onderhoud en schade, maar ook over ons onlineplatform My Arval. Het fijne is dat het driverteam de berijder in de meeste gevallen direct verder kan helpen.

 • Onze digitale tools

  Onze digitale tools

  Arval maakt het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom investeren we in digitale diensten, waarmee altijd informatie over jouw wagenpark kunt raadplegen. En omdat wij begrijpen dat je wel iets anders te doen hebt dan vragen van berijders beantwoorden, kunnen de berijders de meeste informatie ook zelf vinden. My Arval

  My Arval maakt het beheer van jouw wagenpark eenvoudig en transparant. Als je inlogt op My Arval, kom je in jouw persoonlijke omgeving. Daar vind je informatie over jouw wagenpark. Zo zie je in jouw agenda wanneer je nieuwe auto’s worden geleverd en wat de dichtstbijzijnde Service Partners zijn voor onder andere schade en onderhoud. Ook lees je op de social wall het laatste automotive nieuws. Zo ben je altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen en kun je jouw berijders goed begeleiden in hun autokeuze.

  Wil je weten hoe je op jouw wagenpark kunt besparen? Wil je inzicht in het totale verbruik en CO2-uitstoot? Of wil je zien welke berijders in verhouding veel brandstof verbruiken? De antwoorden op deze en andere vragen vind je eenvoudig via My Arval, op My Fleet Status. My Fleet Status heb je real-time inzicht in de status van het wagenpark. Deze online tool biedt diverse rapportagemogelijkheden om het wagenpark eenvoudig te beheren en direct inzicht te krijgen in de Total Cost of Ownership. Zoom eenvoudig in op specifieke auto’s, medewerkers of KPI’s. Vrijwel elke analyse is met My Fleet Status binnen handbereik, waardoor je snel acties kunt nemen om het wagenpark te optimaliseren.

 • Wat zit er allemaal in mijn leaseprijs?

  Wat zit er allemaal in mijn leaseprijs?

  • Afschrijving
  • Motorrijtuigenbelasting
  • Reparatie, onderhoud en banden
  • Haal- en brengservice bij onderhoud
  • Pechhulp in Nederland (Pechhulp Europa bij 'Comfort' en 'Business')
  • All-risk verzekering (WA & Casco)
  • Toegang tot My Arval
  • Vragen? Direct antwoord!
 • Welke verschillende vormen van bijtelling bestaan er?

  Welke verschillende vormen van bijtelling bestaan er?

  Anno 2018 zijn er twee bijtellingsvormen in Nederland: 4% voor elektrische voertuigen, en de rest valt onder 22%.

 • Wat gebeurt er als ik het jaarkilometrage uit mijn leasecontract overschrijd?

  Wat gebeurt er als ik het jaarkilometrage uit mijn leasecontract overschrijd?

  Jaarlijks vragen wij de kilometerstand bij jou op en worden de meer- en minder gereden kilometers afgerekend op basis van een afgesproken kilometerprijs. Bij minder gereden kilometers krijg je geld terug.

 • Kan ik de leaseovereenkomst opzeggen voordat de leaseperiode voorbij is?

  Kan ik de leaseovereenkomst opzeggen voordat de leaseperiode voorbij is?

  Ja, dat kan, maar daar zijn wel kosten aan verbonden. Van te voren is er een minder-dagenprijs afgesproken, deze staat in jouw mantelovereenkomst. 

 • Moet ik bij schade een eigen bijdrage betalen?

  Moet ik bij schade een eigen bijdrage betalen?

  Bij schade geldt er een eigen risico van €225 per niet-verhaalbare schade. Het eigen risico is bij ons nooit hoger dan het daadwerkelijke schadebedrag. 

 • Hoe gaat de aflevering van een auto?

  Hoe gaat de aflevering van een auto?

  Een auto op voorraad leveren wij vaak bij jou thuis of op je werk af. Bij het bestellen van een nieuwe auto kan de auto opgehaald bij een dealer.