Arval Mobility Card

Arval Mobility Card

De Arval Mobility Card is dé oplossing voor een divers mobiliteitsaanbod en weinig administratie. Een veelzijdige mobiliteitskaart die voor werkgevers veel werk uit handen neemt. Bovendien is een mobiliteitskaart populair onder werknemers en een uitstekend instrument voor verduurzaming van je organisatie. 

Met de mobiliteitskaart van Arval krijg je alle mobiliteitskosten op één overzichtelijke factuur. Werknemers kunnen met hun Arval Mobility Card gebruik maken van een breed mobiliteitsaanbod, van deeloplossingen tot micromobiliteit. Bovendien is integratie met het Arval Mobility Link mobiliteitsplatform mogelijk, om ook bijvoorbeeld mobiliteitsbudgetten gemakkelijk te registeren.

 

Waarvoor gebruik je de Aval Mobility Card?

Openbaar Vervoer

Met de Arval Mobility Card maken werknemers moeiteloos gebruik van de trein, bus, of metro. Maar ook taxi's en internationale treinen.

Micromobiliteit

Gemakkelijk gebruik maken van duurzame mobiliteitsvormen, zoals deelfietsen en elektrische stadsauto's, met als gevolg een lagere CO2-footprint.

Tanken en opladen

Tanken en opladen bij de meeste Nederlandse en buitenlandse tankstations (met extra pas) en publieke laadpunten. Tevens laden in de parkeergarages van Q-Park, P1 en bij Fastned snelladers.

Parkeren

In heel Europa betalen in parkeergarages. In Nederland op meer dan 400 locaties zoals op Schiphol, NS-stations en bij Q-Park en Interparking.


  • Eén betaalpas voor werknemers voor alle reisbehoeften

Werknemers kunnen gemakkelijk betalen met één mobiliteitskaart voor elke vorm van reizen. 

  • Alle mobiliteitskosten op één overzichtelijke factuur

Minder administratie en alle kosten direct inzichtelijk. Arval brengt alle mobiliteitskosten handig bijeen op één factuur.

  • Arval regelt alle aanvragen en beëindiging van mobiliteitskaarten

Ook hier geen administratielast: Arval regelt het aanvragen van nieuwe passen, het inleveren van oude passen en het bijhouden van mobiliteitsrechten per werknemer. 

  • Aantrekkelijk werkgeverschap 

Het bieden van een mobiliteitskaart wordt door werknemers gewaardeerd.

  • Stimuleren van duurzaam reizen en een verlaging van de CO2-uitstoot van je organisatie

Met een mobiliteitspas help je werknemers om duurzame mobiliteitsalternatieven te kiezen. Het beste vervoersmiddel voor elke reis is pas echt gemakkelijk als je overal met één pas kunt betalen. 

  • Gezondere werknemers door het stimuleren van micromobiliteit

Als werknemers in plaats van de auto gemakkelijker een (deel)fiets nemen voor hun reis, is dat beter voor de gezondheid. En dat zorgt weer voor minder ziekte onder werknemers.

  • Mogelijkheid tot integratie met Arval Mobility Link

De Arval Mobility Card kan ook worden geïntegreerd in ons eigen mobiliteitsplatform. Het is dan ook mogelijk om bijvoorbeeld de administratie van mobiliteitsbudgetten of werkplekregistratie met de pas te regelen

Neem contact met ons op!
Onze specialisten helpen u graag bij uw vragen over de Arval Mobility Card