Arval Mobility Card

Arval Mobility Card

In samenwerking met MTC, biedt Arval de Arval Mobility Card. De Arval Mobility Card is een mobiliteitskaart die de mogelijkheid biedt om per gebruiker een budget en mobiliteitsopties in te stellen. Het ingestelde budget wordt maandelijks op de kaart aangevuld. Wanneer de gebruiker met de kaart betaalt, gaat dit van het maandelijkse budget af. Hiermee is de kaart geschikt voor gebruikers mét en zónder leaseauto.

Waarvoor gebruik je de Aval Mobility Card?

Openbaar Vervoer

Naast de Mobility Card biedt Arval ook een ov-kaart die bijvoorbeeld te gebruiken is in de trein, bus of metro

Tanken

Met de Arval Mobility Card kunt u tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations. U kunt gebruikers ook de mogelijkheid geven om ook in het buitenland te tanken

Elektrisch laden

In binnen- en buitenland kan de gebruiker elektrisch laden bij de publieke laadpunten. In Nederland ook in de parkeergarages van Q-Park en P1 en bij de Fastned snelladers

Parkeren

Met uw Mobility Card kunt u in heel Europa betalen in parkeergarages. In Nederland op meer dan 400 locaties zoals op Schiphol, NS-stations en bij Q-Park en Interparking

Activeren:

Arval Mobility Card


Inloggen:

Arval Mobility Card portal


Met de Arval Mobility Card kan uw medewerker gebruikmaken van verschillende diensten. Deze diensten zijn eenvoudig in en uit te schakelen en per medewerker in te stellen. Een greep uit de verschillende opties:

Openbaar Vervoer
Naast de Mobility Card biedt Arval ook een persoonlijke openbaar vervoerkaart of ov-kaart. Deze zakelijke
ov-chipkaart is te gebruiken in de trein, bus of metro. Afhankelijk van het gebruik, kiest u voor een ov-soms-, of een ov-vaak-abonnement?

Tanken en elektrisch laden
Met de Arval Mobility Card kunt u tanken bij 83% van alle Nederlandse tankstations. U kunt de gebruikers de mogelijkheid geven om ook in het buitenland te tanken. In binnen- en buitenland kan de gebruiker elektrisch laden bij de publieke laadpunten. In Nederland ook in de parkeergarages van Q-Park en P1 en bij de Fastned snelladers langs de snelwegen. Het is ook mogelijk om de Arval Mobility Card te koppelen aan het thuislaadpunt van New Motion waardoor de thuis gemaakte elektriciteitskosten direct vergoed worden.

Parkeren
Met uw Mobility Card kunt u in heel Europa betalen in parkeergarages. In Nederland op meer dan 400 locaties zoals op Schiphol, NS-stations en bij Q-Park en Interparking. Bij parkeren op straat accepteren veel parkeerautomaten de Arval Mobility Card en in meer dan 200 steden in de Benelux is betalen per minuut mogelijk door de parkeeractie te starten en te stoppen met de mobiele applicatie.

Neem contact met ons op!
Onze specialisten helpen u graag bij uw vragen over de Arval Mobility Card

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders