20 vacatures
Zoek

Kom werken bij Arval!

Je bent hier niet omdat je een gewone baan zoekt. Je bent hier omdat jij, net als wij, begrijpt dat klanten keer op keer verrast willen worden. 13 keer op rij beste leasemaatschappij van Nederland word je natuurlijk niet zomaar. En om onze klanten te blijven verrassen, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Collega’s die niet zomaar een gewone baan zoeken maar die de kunst van het verrassen begrijpen.

no
 • Onze afdelingen

  Marketing & Communicatie

  Onze afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor de producten en propositie van Arval. Help jij verder te bouwen aan ons verhaal?

  2

  Vacatures

  Operations

  Ben jij een expert in de automotive of op het gebied van auto's? Lever jij graag de beste service aan klanten en berijders? Kom ons dan versterken op het gebied van inkoop, schade, onderhoud of op ons driverteam!

  10

  Vacatures

  Sales

  Onze sales-afdelingen staan aan de basis voor het succes van Arval. Zij brengen nieuwe klanten aan en beheren de bestaande klanten op de best mogelijke manier. Klantgerichtheid is hierin zeer belangrijk.

  5

  Vacatures

  Staf

  Onze staf-afdelingen zorgen voor ondersteuning richting de core-business van Arval. Het kan op financieel vlak zijn of op secretarieel vlak. Ben jij een spin in het web? Kom ons dan versterken!

  3

  Vacatures

  Onze waarden

  • Werken bij Arval Werken bij Arval

   Ambitie

   Wij zijn al 13 jaar op rij de beste leasemaatschappij! Wij blijven graag de beste service en diensten verlenen, draag jij bij aan dit succes?
  • Werken bij Arval Werken bij Arval

   Creativiteit

   Arval biedt de klant de beste oplossingen, dus moeten wij blijven innoveren. Geef jij jouw blik op de toekomst?
  • Werken bij Arval Werken bij Arval

   Reactievermogen

   Wij zorgen dat onze klanten en partners snel een goede reactie van ons krijgen. Hiermee zorgen wij voor een vlotte en goede samenwerking.
  Miniatuurvoorbeeld Miniatuurvoorbeeld
  Rick van den Berg
  Onze belangrijkste kernwaarden zijn: afspraak = afspraak, contact boven contract en één vast aanspreekpunt.
  Miniatuurvoorbeeld Miniatuurvoorbeeld
  Marianne Coert
  Wij innoveren onze producten en diensten continu door het leaseproces steeds meer te digitaliseren met apps en onlineplatforms.
  Miniatuurvoorbeeld Miniatuurvoorbeeld
  Marien Kreuger
  Arval werkt volgens een duidelijke missie: klanten niet alleen geven wat zij vragen, maar hen een dusdanig uitgebreide dienstverlening te bieden, dat wagenparkbeheer voor hen ‘bijzaak’ wordt.
  Miniatuurvoorbeeld Miniatuurvoorbeeld
  Tobias van Wijk
  Arval heeft een open, professionele cultuur. Dit betekent dat je bij iedereen kunt binnenwandelen, ook bij de directeur.