Home > Home > Blog > Opel Grandland X Nu Onthuld

Opel Grandland X nu onthuld

Opel Grandland X nu onthuld

maandag, april 24, 2017
Opel grandland x

Na de Opel Crossland X, is nu ook grotere broer Grandland X onthuld. Daarmee heeft Opel straks weer een SUV te bieden in het C-segement.

Opel heeft het doek getrokken van de Grandland X, het grootste lid uit de X-familie van SUV-achtige modellen. In feite volgt de auto de Antara op, waarvan de verkoop enkele jaren geleden al gestopt werd. Opel belooft ‘fors veel ruimte’ voor de inzittenden. De bagageruimte meet 514 tot 1.652 liter.

Uitrusting

De uitrusting van de Grandland X bestaat uit onder meer climate control, AGR-gecertificeerde en verwarmbare stoelen, verwarmbaar stuurwiel, elektrisch bedienbare achterklep (ook met voetbeweging), IntelliLink-infotainment met Opel OnStar en een inductielader voor smartphones. Voor extra veiligheid tijdens het rijden biedt Opel bovendien adaptieve cruise control, Grip Control, noodremassistent met voetgangersdetectie, parkeerassistent met 360-gradencamera  en dynamische bochtverlichting met LED-koplampen in de Grandland X. De auto heeft daarnaast vijf rijmodi, die de instellingen van de auto optimaliseren voor verschillende soorten ondergrond.

Presentatie

De prijzen en het motorenaanbod van de Grandland X worden alter bekendgemaakt. De auto zal voor het eerst ‘live’ te zien zijn op de IAA in Frankfurt.

Labels: