Zeekr nieuwe partner

Arval verwelkomt nieuwe partner Zeekr

Samenwerking 15 Nov 2023 , door
Ilse Loodema

Waarschijnlijk heb je het al ergens gehoord of gelezen. Arval is een partnerschap aangegaan om de leaseactiviteiten voor het merk ZEEKR te verzorgen, dit gebeurt onder de naam ZEEKR Lease. De samenwerking tussen Arval en ZEEKR is onderdeel van een bredere samenwerking van BNP Paribas Mobility om klanten van dienst te zijn op het gebied van mobiliteit. 

Als Arval-klant, zowel particulier als zakelijk, profiteer je van dit partnerschap en bieden wij zeer competitieve leaseaanbiedingen voor de ZEEKR-modellen. Wij gingen met country manager Marc Bras in gesprek om ZEEKR beter te leren kennen.

Waarom moet de zakelijke rijder/markt kiezen voor ZEEKR?
Meer dan ooit wordt elektrisch rijden belangrijk. Het aanbod wordt breder en moet tegelijkertijd veel overtuigender zijn op het gebied van value for money. Ten opzichte van het aanbod met een verbrandingsmotor maar ook ten opzichte van de vorige generatie elektrische auto’s. Het bijtellingsvoordeel van de EV is nog maar beperkt en de consument wordt daardoor prijsbewuster, kritischer op kwaliteit en afwerking en blijft zich toch graag in het premium segment begeven. ZEEKR speelt daar op in en is als totaalpakket onderscheidend en overtuigend zowel voor de consument die voor het eerst elektrisch wil gaan rijden alsook voor degenen die zich oriënteert op de volgende generatie EV. Het ZEEKR aanbod omvat een hoog afwerkingsniveau, veel comfort, indrukwekkende rijprestaties en een behoorlijk actieradius. Dit geldt voor ZEEKR 001 alsook voor de ZEEKR X. 

ZEEKR X

In Nederland hebben we te maken met veel opkomende merken. Hoe onderscheidt ZEEKR zich in dit segment?
Kiezen voor een nieuw merk is natuurlijk spannend. ZEEKR is weliswaar een nieuw en vooruitstrevend volledig elektrisch automerk, maar komt tegelijkertijd voort uit een bekend nest waar ook Volvo, Polestar, Lynk & Co en Lotus toe behoren. Het Global Design Center alsook de ontwikkeling van het gedeelde, uiterst flexible en eerste open source platform ter wereld komen rechtstreeks uit Gothenborg, Zweden.

De hoge productie kwaliteit en snelheid vinden plaats in onze zeer geavanceerde productiefaciliteiten in China. Het beste van twee werelden zeg maar.

Op welke manier draagt ZEEKR bij aan de veranderingen en uitdagingen in de mobiliteitssector, met name op het gebied van duurzaamheid?
Met een overtuigend aanbod voor een bredere doelgroep kunnen we substantieel bijdragen aan een duurzame toekomst van mobiliteit.

Hoe neemt ZEEKR de twijfel weg om te kiezen voor het merk en elektrisch rijden in het algemeen?
Om naast onze oorsprong en afkomst het consumentenvertrouwen verder te stimuleren, biedt ZEEKR 10 jaar garantie wanneer de auto binnen het ZEEKR netwerk wordt onderhouden. Vanaf de start van levering die dit jaar nog plaatsvindt hebben we een ZEEKR Service & Delivery Center Zeist geopend, een ZEEKR Mobile Service gereed en meerdere ZEEKR Erkende Werkplaatsen verspreid door het land. Voor de ultieme merkbeleving ontvangen we onze klanten graag in het ZEEKR Center Amsterdam in het voormalig V&D pand aan het Rokin/Kalverstraat in Amsterdam.

Heb je vragen over de ZEEKR modellen? Neem dan contact op met jouw Arval accountmanager. Wij laten je graag kennismaken met dit nieuwe merk en de kwaliteit van de auto’s. Eerst proefrijden? Boek dan hier je proefrit.

Meer weten?
Vraag meer informatie aan over Zeekr
Lees meer toon minder