Home > Home > Blog > Meer Alfa Romeo Stelvio Modellen Krijgen Prijs

Meer Alfa Romeo Stelvio-modellen krijgen prijs

Meer Alfa Romeo Stelvio-modellen krijgen prijs

vrijdag, april 7, 2017
Alfa Romeo Stelvio

Inmiddels heeft Alfa Romeo ook de minder krachtigere motorenvarianten aan de prijslijst toegevoegd. Daarmee is ook de vanafprijs van de auto wat gedaald.

Aan het benzineaanbod is nu ook de 2.0-liter turbobenzinemotor met een vermogen van 200 pk toegevoegd. Vierwielaandrijving en een achttrapsautomaat zijn bij deze motor standaard. De vanafprijs voor deze motorisatie bedraagt 54.450 euro en dat is ook meteen de nieuwe vanafprijs van de Stelvio in het algemeen.

Diesel

Het dieselaanbod wordt uitgebreid met de 2.2-liter turbodielsemotor met 180 pk. Bij deze motor is een achttrapsautomaat standaard. Dit is de eerste Stelvio-uitvoering met alleen ahcterwielaandrijving. Het prijskaartje meldt een vanafprijs van 55.950 euro.

Aankleding

Samen met deze nieuwe motoren worden ook enkele nieuwe aankledingsopties toegevoegd voor de Stelvio in Super-uitvoering.

Nog een diesel

Tot slot zal deze zomer een laatste toevoeging aan het motorenaanbod volgen. Dat is dezelfde dieselmotor als hiervoor genoemd, maar dan met een vermogen dat is teruggeschroefd naar 150 pk.

Labels: