Home > Over Arval > Nieuws

Nieuws

Bijvoorbeeld: 06/2019
Bijvoorbeeld: 06/2019
Auto
vrijdag, oktober 13, 2017

Nederlandse personenauto’s reden in 2016 118,5 miljard kilometer, dat is 2,2% meer dan in 2015.

Arval Nederland
Auto
woensdag, juni 21, 2017

Bij gebruik van een auto met een buitenlandse kentekenregistratie door een inwoner van Nederland kunnen er zomaar onverwachte naheffingen en boetes ontstaan. Dat blijkt opnieuw uit een recente zaak in hoger beroep. Het ging daarbij om een medewerker van een autobedrijf die staande was gehouden in een auto met een Pools kenteken.

Volkswagen Polo
Auto
maandag, juni 19, 2017

Volkswagen heeft de gloednieuwe Polo officieel gepresenteerd. De zesde generatie is groter, heeft meer veiligheidsvoorzieningen aan boord en staat vanaf oktober in de showroom.

Nissan_Xtrail
Auto
vrijdag, juni 9, 2017

De drie jaar geleden gelanceerde derde generatie Nissan X-Trail ondergaat een bescheiden update. Vooral op technisch vlak zet het model stappen.

Kia_Stonic
Auto
vrijdag, juni 9, 2017

Hyundai heeft al het nodige prijs gegeven van de Kona en nu volgt Kia met de eerste schets van de Stonic, die op dezelfde basis zal worden gemaakt.

Mitsubishi_Spacestar
Auto
vrijdag, juni 9, 2017

Mitsubishi bestaat 100 jaar. En wat doet het merk, ter viering brengt het een 100th Anniversary Edition van de Space Star.

Skoda Kodiaq
Auto
vrijdag, juni 2, 2017

De nieuwe Skoda Kodiaq en de Mini Countryman zijn door EuroNCAP op de bekende wijze mishandeld. Ook de Nissan Micra en Suzuki Swift kregen een soortgelijke behandeling.

renault_scenic_initiale_paris
Auto
vrijdag, juni 2, 2017

Het luxueuze Initiale Paris-label wordt door Renault nu ook op de nieuwe Scénic en Grand Scénic geplakt. Alle elementen die van een Renault een Initiale Paris maken zijn op de nieuwe Scénic in beide verschijningsvormen aanwezig. Daarmee voegt het model zich in de rij van de Captur, Talisman, Koleos en Espace.

fiat_new-500l
Auto
vrijdag, juni 2, 2017

Al valt het in eerste aanblik niet meteen op, Fiat heeft veertig procent van alle onderdelen van de ruimtelijke 500L vernieuwd. Na vijf jaar wellicht niet overbodig. Bij een facelift hoort een auto een nieuw front te krijgen. Bij de Fiat 500L worden de gevolgen van die operatie steeds duidelijker naarmate er langer naar de auto wordt gekeken. Dan komen de verschillen bij de bumper en de verlichting langzaam boven drijven. LED-dagrijverlichting versterkt het geheel vanaf het tweede uitrustingsniveau. Bij de normale 500L spreekt Fiat overigens vanaf nu van de Urban.