Elektrisch rijden

Alles over elektrisch rijden

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Laadpunt auto

Shell voert blokkeerkosten in: Wat betekent dit voor jou?

Shell Recharge heeft aangekondigd blokkeerkosten bij laadpalen in rekening te brengen. Dit geldt echter niet altijd en een groot deel zakelijke berijders zijn hiervan uitgesloten. Wat dit wel voor jou betekent, leggen we graag uit.

wo 03/01/24
Lightyear en Arval

Lightyear en Arval werken samen aan duurzame mobiliteit

Lightyear, het Nederlandse hightechbedrijf dat 's werelds eerste elektrische auto op zonne-energie produceert (Lightyear 0) heeft een pre-orderovereenkomst getekend met Arval, onderdeel van de BNP Paribas Groep.

ma 16/01/23
Energieplafond 2023

Energieplafond en laadtarieven - hoe ga je ermee om?

Om de stijgende energieprijzen te compenseren, voert de overheid vanaf 1 januari 2023 een tijdelijk prijsplafond op energie in. Wat betekent dit plafond voor werkgevers die de thuislaadkosten van elektrische leaseauto’s vergoeden?

ma 12/12/22
Thuisladen steeds duurder

Thuisladen steeds duurder

In deze dure economie is elektrisch rijden vaak een voordeel. Het opladen van je EV is op dit moment namelijk nog altijd aanzienlijk goedkoper dan tanken. Toch zien we dat ook de prijzen voor laden langzaam stijgen. Niet alleen langs de snelweg, ook bij de laadpaal bij jou thuis.

wo 06/07/22
Arval | laden goedkoper dan tanken

Hoge benzineprijzen en chiptekort: wat is de invloed op je onderneming?

Er is een tekort aan grondstoffen en halfgeleiders en op veel plekken is het onrustig. Al deze zaken hebben invloed op je onderneming en de mobiliteit binnen je bedrijf. Hoe ga je hiermee om?

wo 20/04/22
MVO-reductie

5 leuke weetjes over het elektrisch leasejaar van Arval in 2021

Elektrisch rijden is hot. Veel werkgevers bieden hun medewerkers nu de mogelijkheid een Battery electric vehicle (BEV) te leasen. Want elektrisch rijden is nou eenmaal beter voor het milieu. Daarom 5 leuke feitjes over elektrisch leasen in 2021 bij Arval.

di 22/02/22
Elektrisch rijden banner1

Elektrisch rijden; vragen & antwoorden

Overweegt u elektrisch te gaan rijden maar wilt u eerst meer weten? Of denkt u dat elektrisch rijden meer gedoe is dan rijden op diesel of benzine? Dat valt mee! Wij geven u graag antwoord op de meest gestelde vragen over elektrisch rijden.

ma 07/10/19