Home > Arval MKB - Zakelijke lease > Lease Auto > Peugeot > Lease de Peugeot Bipper

Lease de Peugeot Bipper

  • Peugeot
  • Bipper
XR 1.3 BlueHDi 80 PROFIT+ 3d
Lease de Peugeot Bipper XR vanaf EUR 231,- p/m!
Lease de Peugeot Bipper XR vanaf EUR 231,- p/m!
v.a. 231 ,-
per maand *
Vraag direct een offerte aan
60 maanden
10000 km/jaar
Inclusief 
Reparatie en onderhoud
Motorrijtuigenbelasting
Afschrijving
Pechhulp
Verzekering
Banden
Vervangend vervoer
Haal- en brengservice

Specificaties

Eigenschappen

Deuren 
4
Versnellingsbak 
Handgeschakeld
Vermogen (PK) 
80
Energielabel 
cl-B 101 to 120g/km
Brandstofsoort 
Diesel
Bijtelling 
22%
Fiscale waarde 
EUR 18.333,-

Standaard uitvoering

Laadvermogen: 685 kg
Laadvolume: 2,5 m3
Hoogte laadruimte: 1.178 mm
Lengte laadruimte: 1.523 mm
Mistlampen vóór
Centrale deurvergrendeling
Zijschuifdeur
Start/Stop
6 sjorogen in de laadruimte
Lease de Peugeot Bipper XR 1.3 BlueHDi 80 PROFIT+ 3d

De Bipper is een geweldige kleine bestelwagen die voordelig rijdt, vriendelijk is voor het milieu en een van de grootste laadvolumes van zijn klasse heeft. Hij heeft een comfortabel interieur met vele handige opbergruimtes. U kunt ook de Multiflex-passagiersstoel neerklappen, zodat u het laadvolume vergroot tot 2,8 m3. Dat biedt in combinatie met het laadvermogen van 660 kg extra mogelijkheden. Bij Arval kunt u rekenen op:

  • Turn-key aflevering

  • Alles inclusief

  • De beste deal

Wilt u ook klaar zijn voor de toekomst? U least de Peugeot Bipper al vanaf EUR 231,- per maand! Vraag direct een offerte aan.

Opmerking: Afbeeldingen kunnen wijzigen van de daadwerkelijke uitvoering.

 

Kies de service die bij u past!

Een alles-in-één lease-oplossing. Dat is wat Arval biedt. U betaalt een vast bedrag per maand met daarin de dienstverlening die u wenst. Hoe meer service u kiest, hoe minder zorgen u heeft! Alle gecommuniceerde prijzen zijn op basis van servicepakket Arval Easy. Arval nodigt u uit om het servicepakket te kiezen die u het beste past. Welke service u ook kiest, wij bieden u altijd een goede deal. Een maandelijks bedrag inclusief de gewenste dienstverlening. Klik hier.

Inclusief

Reparatie en onderhoud

Voor reparatie en onderhoud van leaseauto’s werkt Arval samen met merkdealers en de betere universele autobedrijven. Als uw leaseauto toe is aan een onderhoudsbeurt, plant u eenvoudig via ‘My Arval’ een afspraak in.

Motorrijtuigenbelasting

Voor elke auto moet motorrijtuigenbelasting betaald worden. Hoe hoog dit bedrag is hangt af het type auto dat u kiest. Bij Arval zitten deze kosten altijd al in de genoemde leaseprijs inbegrepen.

Afschrijving

Tijdens uw contract wordt uw auto minder waard. Dit noemen we afschrijving. Hier hoeft u zich geen zorgen om te maken, dit zit uiteraard al in de leaseprijs.

Pechhulp

Bij pech onderweg biedt Arval Assistance uitkomst. Arval Assistance is een samenwerkingsverband tussen Arval en de ANWB Wegenwacht. Hierdoor bent u 24 uur per dag verzekerd van hulp langs de weg in Nederland. Kiest u voor Arval Smooth of Arval Relax, dan bent u in heel Europa zeker van de beste pechhulp.

Verzekering

Bij Arval bent u altijd allrisk verzekerd. Een ongeluk zit tenslotte in een klein hoekje. Uw verzekeringspremie is al in de leaseprijs inbegrepen. Uw eigen risico is € 225,- bij een niet verhaalbare schade. Kiest u voor Arval Smooth of Arval Relax, dan zijn ook de inzittenden verzekerd.

Banden

Zijn uw banden versleten? Dan worden uw banden altijd kosteloos en zo snel mogelijk vervangen. Ook in de winter veilig op weg? Met Arval Smooth kiest u voor all season banden en met Arval Relax voor zomer- en winterbanden.

Vervangend vervoer

Afhankelijk van het door u gekozen pakket heeft u recht op vervangend vervoer. Vervangend vervoer is altijd inbegrepen bij Arval Smooth en Arval Relax.  De eerste 24 of 48 uur gelden als eigen risico.

Haal- en brengservice

Als klant van Arval kunt u gebruik maken van onze gratis haal- en breng service. Uw auto wordt dan, op het door u gewenste adres, opgehaald en na de reparatie of onderhoudsbeurt weer netjes gewassen en gezogen teruggebracht.

Vraag een offerte aan

 

Per mail

Speciaal voor ondernemers:
Bereikbaar op: 088 445 04 04
Maandag tot donderdag van 8:00 - 20:00
Vrijdag van 8:00 - 17:00
 
 

Soortgelijke auto

Lease de Fiat Ducato
Lease de Fiat Ducato vanaf EUR 379,- p/m!
  • Fiat
  • Ducato
28 L1H1 2.0 MJ Actual 4d
379 ,- per maand *
60 maanden
10.000 km/jaar
Lease de Opel Vivaro
Lease de Opel Vivaro vanaf EUR 348,- p/m!
  • Opel
  • Vivaro
L1H1 1.6 CDTi 2.7T Edition 4d
348 ,- per maand *
60 maanden
10.000 km/jaar