kostenbesparinglanding

Waar kan ik als bedrijf op besparen?

De autoregeling van jouw organisatie is in grote mate bepalend voor de kosten van het wagenpark. Met een kostenbesparingscase zoekt Arjos in detail uit waarop jouw organisatie kan besparen. Geen algemene adviezen, maar concreet toepasbare besparingen. Lees hieronder meer of vraag direct om advies.

Direct contact opnemen 

Waarom een kostenbesparingscase voor jouw bedrijf?

Inzichtelijk maken potentiële kostenbesparingen

Arjos spoort de grootste kostenveroorzakers op en welke besparingen hierin kunnen worden gerealiseerd.

Beoordeling autoregeling

Arjos beoordeelt de autoregeling van jouw organisatie op volledigheid, actualiteit, risico's en onduidelijkheden.

Overzichtelijk naslagwerk

Je ontvangt een rapportage met adviezen, tabellen en grafieken.

Persoonlijk advies

Arjos Bot neemt je bij de hand, beantwoordt vragen en geeft een advies op maat.


Wat houdt de kostenbesparingscase in?

Arjos beoordeelt o.a. de autoregeling van jouw organisatie en de leasenormen inhoudelijk en controleert deze op volledigheid, actualiteit, risico's en onduidelijkheden. Dit doet hij op basis van zijn kennis en een database met meer dan 250 actuele autoregelingen uit verschillende bedrijfstakken binnen Nederland. 

 • Wat je kunt verwachten: Een volledige doorrekening van de uitgaven aan jouw autoregeling, gepresenteerd in een uitgebreide rapportage die potentiële kostenbesparingen inzichtelijk maakt
 • Doorlooptijd: Circa 15 werkdagen
 • Kosten: EUR 6.000,00 exclusief BTW

Maak een vrijblijvende afspraak

 

"De keuze was snel gemaakt. En daar plukken we elke dag de vruchten van."

Arjos bij G4S

Sinds medio 2016 helpt Arjos Bot G4S, wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen, bij mobiliteitsvraagstukken. Fleetmanager Europe Maaike Hofwijk is verantwoordelijk voor de G4S vloot. Het consultancybudget geeft zij graag uit aan de diensten van mobiliteitsexpert Arjos. “Arval heeft consultancy op orde; gestructureerd en met een internationale scope. De keuze was snel gemaakt. En daar plukken we elke dag de vruchten van.”

Lees meer over deze samenwerking

 • Maak kennis met mobiliteitsexpert Arjos Bot

  --   ---   ----

  • Naam: Arjos Bot
  • Functie: Mobiliteitsexpert, echtgenoot en vader van twee kinderen
  • Wordt enthousiast van: Van racen op het circuit, een avondje theater met zijn vrouw tot een weekendje fietsen met het gezin.
    

  “Mobiliteit gaat voor mij verder dan werk, ook binnen mijn privéleven is het belangrijk. Met name het milieu en gezondheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen voor een vervoermiddel. Zo gaan mijn gezin en ik bijvoorbeeld met de elektrische auto op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Ja, je hebt wat langer nodig om er te komen, maar in die tussenstops zie ik alleen maar voordelen. We hebben nooit meer gezeur op de achterbank over plaspauzes, want die zijn er genoeg.

  Ook naar ons huisje in Winterberg pakken we de elektrische auto. We hebben daar geen laadpaal, maar in het centrum wel en dan ga ik met de vouwfiets op en neer. Net zo makkelijk! En weer wat extra beweging. En die beweging vind ik belangrijk. In mijn vrije tijd sport ik graag, van hardlopen tot bootcampen met collega's.

  Als een klant goed te bereiken is met het ov, dan zet ik mijn auto bij een P+R neer en pak ik de trein. Thuis stap ik graag op de fiets, zoals de kinderen uit school halen. Ik vind het fijn én belangrijk. Als ouder wil je toch het goede voorbeeld geven? Onze kinderen zijn uiteindelijk de toekomst.”

  Maak kennis met Arjos

Ik ontvang graag de Arval Consulting brochure

ArjosITP
Benieuwd naar de aanpak van Arjos Bot?
ArjosITP