Brandstofkeuzelanding

Welke impact heeft brandstofkeuze op jouw organisatie?

Waar doe je als werkgever met oog op een duurzame toekomst goed aan? En wat doet een andere brandstofkeuze of overstap naar elektrisch met je organisatie? Arjos Bot geeft graag advies. Lees hieronder meer of neem direct contact op.

Direct contact opnemen

Waarom een advies over brandstofkeuze voor jouw bedrijf?

Kostenbesparing

Brandstofkeuzes uit het verleden leiden tegenwoordig mogelijk tot hoge kosten voor jouw organisatie.

Inzicht in gevolgen voor milieu en financiën

Arjos rekent de diverse brandstofkeuzes door en projecteert deze op jouw huidige vloot.

Toekomstbestendigheid

Je bent verzekerd van concreet advies over de inrichting van jouw toekomstige vloot.

Persoonlijk advies

Jouw persoonlijk adviseur Arjos Bot neemt je bij de hand, beantwoordt vragen en geeft een advies op maat.


Wat houdt een advies over brandstofkeuze in?

advies brandstofkeuze

Het advies kijkt over de hele linie naar de kansen en uitdagingen die horen bij jouw specifieke organisatie en wagenpark. Eerst ontvangt Arjos het wagenparkoverzicht van de rijdende vloot van jouw organisatie die niet door Arval wordt beheerd. Deze vult hij aan met output van Arval-auto's uit onze leaseapplicatie. De diverse brandstofkeuzes rekent hij door en projecteert deze op de huidige vloot.

 • Wat je kunt verwachten: Een concreet advies over de inrichting van de toekomstige vloot van jouw bedrijf en inzicht in de gevolgen hiervan op financieel gebied en voor de CO2-footprint van je organisatie
 • Doorlooptijd: Circa 10 werkdagen
 • Kosten: EUR 1.500,00 exclusief BTW

Maak een vrijblijvende afspraak

"De keuze was dus snel gemaakt. En daar plukken we elke dag de vruchten van."

Arjos bij G4S

Sinds medio 2016 helpt Arjos Bot G4S, wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen, bij mobiliteitsvraagstukken. Fleetmanager Europe Maaike Hofwijk; “Arval heeft consultancy op orde; gestructureerd en met een internationale scope. De keuze was dus snel gemaakt. En daar plukken we elke dag de vruchten van.”

Lees meer over deze samenwerking

 • Maak kennis met mobiliteitsexpert Arjos Bot

  --   ---   ----

  • Naam: Arjos Bot
  • Functie: Mobiliteitsexpert, echtgenoot en vader van twee kinderen
  • Wordt enthousiast van: Van racen op het circuit, een avondje theater met zijn vrouw tot een weekendje fietsen met het gezin.
    

  “Mobiliteit gaat voor mij verder dan werk, ook binnen mijn privéleven is het belangrijk. Met name het milieu en gezondheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen voor een vervoermiddel. Zo gaan mijn gezin en ik bijvoorbeeld met de elektrische auto op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Ja, je hebt wat langer nodig om er te komen, maar in die tussenstops zie ik alleen maar voordelen. We hebben nooit meer gezeur op de achterbank over plaspauzes, want die zijn er genoeg.

  Ook naar ons huisje in Winterberg pakken we de elektrische auto. We hebben daar geen laadpaal, maar in het centrum wel en dan ga ik met de vouwfiets op en neer. Net zo makkelijk! En weer wat extra beweging. En die beweging vind ik belangrijk. In mijn vrije tijd sport ik graag, van hardlopen tot bootcampen met collega's.

  Als een klant goed te bereiken is met het ov, dan zet ik mijn auto bij een P+R neer en pak ik de trein. Thuis stap ik graag op de fiets, zoals de kinderen uit school halen. Ik vind het fijn én belangrijk. Als ouder wil je toch het goede voorbeeld geven? Onze kinderen zijn uiteindelijk de toekomst.”     

  Maak kennis met Arjos

Ik ontvang graag de Arval Consulting brochure

ArjosITP
Benieuwd naar de focus en aanpak van Arjos Bot?
ArjosITP