Benchmarklanding

Vergelijk jouw mobiliteitsbeleid met branchegenoten

Wil je weten hoe de actuele mobiliteitsregeling van jouw organisatie zich verhoudt tot de regeling van andere bedrijven binnen dezelfde branche? Een benchmark biedt uitkomst. Lees hieronder meer of neem direct contact op.

Direct contact opnemen

Waarom een benchmark voor jouw bedrijf?

Inzicht in de markt

Door een vergelijking van jouw autoregeling met die van andere bedrijven, krijg je een beter beeld bij wat er in de markt speelt.

Vergelijking met minimaal tien bedrijven of branchegenoten

Arjos zet jouw mobiliteits- en autoregeling af tegen een anonieme benchmark van minimaal tien vergelijkbare bedrijven.

Verschillende functieniveaus van jouw organisatie onder de loep

Arjos vergelijkt de toekenning van auto’s en bijvoorbeeld mobiliteitskaarten met die van de benchmarkgroep op verschillende functieniveaus.

Persoonlijk advies

Arjos Bot neemt je bij de hand, beantwoordt vragen en geeft een advies op maat.


Wat houdt de benchmark in?

benchmark

Voer je als werkgever momenteel een aantrekkelijk mobiliteitsbeleid? Met zijn kennis over actuele autoregelingen en ontwikkelingen op milieu- en fiscaal gebied, bekijkt Arjos de auto- of mobiliteitsregeling van jouw organisatie. Onderwerpen die belicht worden zijn onder andere: toekenningscriteria, brandstofkeuze, elektrische auto’s en CO2-uitstoot. Ook vergelijkt hij de toekenning van mobiliteitsoplossingen met die van de benchmarkgroep op verschillende functieniveaus.  

 • Wat je kunt verwachten: Een uitgebreide rapportage waarin jouw bedrijf wordt afgezet tegen een geanonimiseerde benchmark van minimaal 10 vergelijkbare bedrijven
 • Doorlooptijd: Circa 10 werkdagen 
 • Kosten: EUR 4.000,00 exclusief BTW 

Maak een vrijblijvende afspraak

 

"De keuze was snel gemaakt. En daar plukken we elke dag de vruchten van.” 

Arjos bij G4S

Sinds medio 2016 helpt Arjos Bot G4S, wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen, bij mobiliteitsvraagstukken. Fleetmanager Europe Maaike Hofwijk: "Arval heeft consultancy op orde; gestructureerd en met een internationale scope. Die keuze was dus snel gemaakt. En daar plukken we elke dag de vruchten van.” 

Lees meer over deze samenwerking

 • Maak kennis met mobiliteitsexpert Arjos Bot

  --   ---   ----

  • Naam: Arjos Bot
  • Functie: Mobiliteitsexpert, echtgenoot en vader van twee kinderen
  • Wordt enthousiast van: Van racen op het circuit, een avondje theater met zijn vrouw tot een weekendje fietsen met het gezin.
    

  “Mobiliteit gaat voor mij verder dan werk, ook binnen mijn privéleven is het belangrijk. Met name het milieu en gezondheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen voor een vervoermiddel. Zo gaan mijn gezin en ik bijvoorbeeld met de elektrische auto op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Ja, je hebt wat langer nodig om er te komen, maar in die tussenstops zie ik alleen maar voordelen. We hebben nooit meer gezeur op de achterbank over plaspauzes, want die zijn er genoeg.

  Ook naar ons huisje in Winterberg pakken we de elektrische auto. We hebben daar geen laadpaal, maar in het centrum wel en dan ga ik met de vouwfiets op en neer. Net zo makkelijk! En weer wat extra beweging. En die beweging vind ik belangrijk. In mijn vrije tijd sport ik graag, van hardlopen tot bootcampen met collega's.

  Als een klant goed te bereiken is met het ov, dan zet ik mijn auto bij een P+R neer en pak ik de trein. Thuis stap ik graag op de fiets, zoals de kinderen uit school halen. Ik vind het fijn én belangrijk. Als ouder wil je toch het goede voorbeeld geven? Onze kinderen zijn uiteindelijk de toekomst.”

  Maak kennis met Arjos

Ik ontvang graag de Arval Consulting brochure

ArjosITP
Benieuwd naar de aanpak van Arjos Bot?
ArjosITP