arjos-bij-G4S

Wat heeft Arjos al voor G4S betekend?

Sinds medio 2016 helpt Arjos Bot G4S, wereldwijd marktleider op het gebied van veiligheids- en beveiligingsoplossingen, bij mobiliteitsvraagstukken. Fleetmanager Europe Maaike Hofwijk: "Arval heeft de meest professionele consultancy; gestructureerd en met een internationale scope. Die keuze was dus snel gemaakt. En daar plukken we elke dag de vruchten van.”

Breng mij in contact met Arjos


profiel-klantcase-G4S

 

Waarom is consultancy belangrijk voor G4S?

“De mobiliteitspartner waarmee wij samenwerken móet consulting in huis hebben. Het zorgt voor verdieping, en gaat veel verder dan de informatie die een accountmanager je kan geven. Je hebt een expert nodig die je ondersteunt in het maken van beleid. Arjos helpt mij om anderen te enthousiasmeren op basis van feiten. Dat doen we op een transparante manier, want iedereen binnen het bedrijf krijgt zijn rapporten te zien. Dat biedt niet alleen nieuwe inzichten, het versnelt het proces.”

 

Arjos bij G4S

 

Wat maakt Arjos een fijne samenwerkingspartner?

“Omdat Arjos een duidelijke mening heeft en in staat is zichzelf buiten Arval te plaatsen, krijg ik altijd veel energie van hem. Zijn conclusie hoeft niet het beste voor Arval te zijn, het gaat erom dat het het beste is voor een bepaalde prijs. Arjos is voor ons zo onpartijdig als Zwitserland. Dat maakt hem heel geloofwaardig. Niet alleen voor mij, voor de hele organisatie.  

Arjos is proactief, dat is heel prettig. Dankzij zijn kennis hebben we al meerdere mooie stappen kunnen zetten. Samenwerken met Arjos is heel leerzaam." 

 

G4S klantcase

 

Wat heeft Arjos al voor G4S betekend?

“Je merkt dat je als bedrijf soms aannames doet, die na onderzoek van Arjos totaal niet blijken te kloppen. Zo hadden wij onze twijfels over de manier waarop werknemers omgingen met operationele auto’s. Arjos vergeleek onze situatie met die van branchegenoten met een soortgelijke vloot, met vergelijkbare bestuurders. En de feiten bleken iets heel anders uit te wijzen dan wij dachten. Dat is waardevolle informatie. 

Uit de brandstofanalyse die Arjos voor ons uitvoerde hebben we veel lering getrokkken. Op basis van het advies zijn we het wagenparkbeleid in Nederland gaan aanpassen. Dat viel samen met het aanpassen van de manier waarop CO2 werd gemeten. Door de switch te maken naar benzine – wat een van de aanbevelingen was – zijn de kosten gelijk gebleven. Dit hadden we zonder de hulp van Arjos niet geweten. Dat hij ook in de toekomst een belangrijke rol voor ons zal blijven spelen, weet ik dan ook zeker. Ik zie ons straks naast auto’s ook andere mobiliteitsoplossingen aanbieden, zoals de elektrische fiets. En daar zet ik dan natuurlijk Arjos weer voor in.”

 • Generatie Y en Z bezit straks geen auto meer

  Generatie Y en Z

  “Het combineren en delen van mobiliteitsvormen, dat is waar het steeds meer om gaat draaien. Generatie Y en Z woont vaak in de stad, een eigen auto is daardoor minder interessant. Zij zijn eraan gewend om toegang tot diensten te hebben via een abonnement, zoals Spotify en Netflix, en vervoermiddelen te delen. Hierdoor is een mobiliteitsabonnement interessant waarbij je vrijheid hebt om te reizen hoe jij dat wilt, van OV tot elektrisch rijden."

  Wat voor impact hebben de keuze voor een mobiliteitsabonnement of elektrisch rijden op jouw organisatie? Arjos geeft je graag advies.  

  Meer informatie over brandstofkeuze

 • Micromobiliteit gaat een vlucht nemen

  micromobiliteit

   

  “Er komen steeds meer vervoermiddelen bij. Vormen van micromobiliteit als de micro-auto en de elektrische step zijn makkelijk te parkeren en nemen weinig plaats in. Ideaal als je een snelle overstap wilt maken en niet zo filegevoelig. Ook zijn ze goed in te zetten voor ‘the last mile’: dat laatste stukje op de route dat je net even wat sneller wilt afleggen dan lopend.”

  Zijn deze verschillende voermiddelen nu al interessant voor mijn organisatie? Hoe doen andere bedrijven dit? Arjos stelt graag een benchmark op.

  Meer informatie over de benchmark

 • Verduurzamen is kosten besparen

  kosten besparen

  “In steden zijn steeds meer deelvoertuigen te ontdekken, het aantal elektrische vervoersmiddelen groeit en het is een duidelijke trend dat bedrijven zich vestigen op een plek die goed bereikbaar is met het ov. Mooie ontwikkelingen welke bij een goede inzet binnen een bedrijf ook kan doorwerken in de tevredenheid onder werknemers. Samen kijken naar een slimmere manier van reizen kan een hoop tijd besparen en het aanbieden van een mobiliteitskaart, geeft werknemers een gevoel van vrijheid.” 

  Wat valt er nog meer te winnen? En wat zijn exact de kostenveroorzakers? Arjos voorziet je graag van een kostenbesparingscase. 

  Meer informatie over kosten besparen

 • Maak kennis met Arjos Bot, dé mobiliteitsexpert van Arval

   

  --   ---   ----

  • Naam: Arjos Bot
  • Functie: Mobiliteitsexpert, echtgenoot en vader van twee kinderen
  • Wordt enthousiast van: veel! Van racen op het circuit tot een avondje theater met zijn vrouw en van bootcampen met collega’s tot een weekendje fietsen met het gezin.

  “Mobiliteit gaat voor mij verder dan werk, ook binnen mijn privéleven is het belangrijk. Met name het milieu en gezondheid spelen een belangrijke rol bij het kiezen voor een vervoermiddel. Zo gaan mijn gezin en ik bijvoorbeeld gewoon met de elektrische auto op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Ja, je hebt wat langer nodig om er te komen, maar in die tussenstops zie ik alleen maar voordelen. We hebben nooit meer gezeur op de achterbank over plaspauzes, want die zijn er genoeg. Bovendien stoppen we nu bij hotels, omdat de laadpalen vaak daar staan. En dat betekent: een stuk schonere toiletten dan bij benzinepompen en veel lekkerdere koffie!

  Ook naar ons huisje in Winterberg pakken we de elektrische auto. We hebben daar geen laadpaal, maar ik rijd naar het centrum en dan met de vouwfiets op en neer. Net zo makkelijk! En weer wat extra beweging. Daar hecht ik veel waarde aan. Voor mijzelf, maar ook voor mijn gezin. We skiën niet alleen samen, in het weekend fietsen we ook regelmatig en ‘s zomers gaan we graag zwemmen. De kinderen spelen veel buiten en doen allebei aan sport. Dat is ze met de paplepel ingegoten, want mijn vrouw skate en zwemt fanatiek en ik ben ook een sporter. Hardlopen, mountainbiken, bootcampen; ik doe het regelmatig.Voor mijn werk is het vaak het handigst dat ik met de auto ga. Maar als ik naar een klant ga die goed te bereiken is met de trein, dan zet ik de auto bij een P + R neer. Eenmaal thuis stap ik over op de fiets om de kinderen van school te halen. Ik vind het fijn én belangrijk. Als ouder wil je toch het goede voorbeeld geven? Onze kinderen zijn uiteindelijk de toekomst.”

  Maak kennis met Arjos

Ik ontvang graag de Arval Consulting brochure

ArjosITP
Benieuwd naar de aanpak van Arjos Bot?
ArjosITP

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders