Active Tax - Ritterregistratie

Arval Active Tax draagt het keurmerk RRS

Innovatie 1 Sep 2020 , door
Arval Nederland

Vanaf 28 augustus mag het ritregistratiesysteem Arval Active Tax van Arval officieel hét keurmerk RitRegistratieSystemen (RRS) dragen. Arval is hiermee de eerste leasemaatschappij met een zelf ontwikkeld ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen die het Keurmerk stelt.

Oorkonde

Namens leasemaatschappij Arval heeft General Manager Onno Bierhoff  tijdens een officieel moment de oorkonde voor het behalen van het keurmerk in ontvangst genomen van Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. Arval onderscheidt zich met het behalen van het Keurmerk RRS als eerste leasemaatschappij op een kwalitatieve wijze binnen de mobiliteitsbranche.

rittenregistratie

Kwaliteit en zekerheid

Het Keurmerk RRS is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen. Producten met het Keurmerk voldoen dan ook aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid en beantwoorden aan de strengste regels met betrekking tot fiscaliteit, fraudebestendigheid en privacy. Met de keuze voor Arval Active Tax is een gebruiker verzekerd van een 100% sluitende ritadministratie.

“Wij zijn ontzettend trots dat ons ritregistratiesysteem Arval Active Tax, onderdeel van onze telematicaoplossing Arval Active Link, het Keurmerk RitRegistratieSystemen mag dragen. Hiermee bieden wij onze huidige en toekomstige klanten en zakelijke rijders de zekerheid van het gebruik van een ritregistratiesysteem dat voldoet aan de eisen van de belastingdienst, veilig is en voldoet aan de AVG wetgeving”, aldus Onno Bierhoff van Arval.

Ook Martin Huisman, voorzitter van Stichting Keurmerk RitRegistatiesystemen toont zich enthousiast over het behalen van het keurmerk door Arval. “De markt van ritregistratiesystemen is in de afgelopen jaren sterk veranderd. Naast de bedrijven die van origine gericht zijn op het aanbieden van ritregistratiesystemen zien we dat meer en meer partijen als leasemaatschappijen, importeurs en autodeelbedrijven zich in de markt van ritregistratietoepassingen begeven. Als Stichting zijn we dan ook zeer positief over Arval die als eerste leasemaatschappij voldoet aan de eisen van het keurmerk.”

Objectief en onafhankelijk

Het Keurmerk RRS is afgegeven door de onafhankelijke Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. De toekenning van het Keurmerk aan Arval is gebeurd op basis van een objectief oordeel van de externe auditor Mazars. Om de kwaliteit ook op lange termijn te waarborgen, worden alle leveranciers na toekenning van het Keurmerk herhaaldelijk gecontroleerd. Daarnaast worden ritregistratiesystemen met het Keurmerk altijd verkocht met een genummerd certificaat.

Lees meer toon minder