• Persbericht_220908

  Arval en TBLG gaan samen verder

  Vanaf 1 december 2022 gaan Arval, onderdeel van BNP Paribas Groep, en Terberg Business Lease Group B.V. (TBLG) samen verder.

 • Webinar Arval

  Bijhouden CO2-uitstoot werknemers

  Heb jij al een plan voor het bijhouden van de CO2-uitstoot van je medewerkers? Vanaf 1 juli 2023 ben je als grote werkgever (meer dan 100 werknemers) verplicht om de CO2-uitstoot van je medewerkers bij te houden en te rapporteren.

 • Voorraad auto's

  Wil je binnenkort de weg op?

  De volgende leaseauto's zijn direct uit onze voorraad leverbaar. Kies jij voor elektrisch, benzine of hybride?

Volledig emissievrije mobiliteit als oplossing voor iedere reis

We geloven dat iedereen zich vrij moet kunnen bewegen in een veranderende wereld. Dagelijks mobiliseren we ruim 50.000 mensen. Ooit zijn we begonnen als autoleasemaatschappij, maar zijn inmiddels expert in het aanbieden van diverse mobiliteitsoplossingen voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Een elektrische auto of e-bike leasen? Of een duurzaam mobiliteitsbeleid voor jouw organisatie uitdenken en implementeren? Arval heeft alle kennis en ervaring hiervoor in huis. Ons doel is om de medewerkers van onze klanten altijd zo duurzaam en zorgeloos mogelijk naar hun bestemming te krijgen. Vandaar dat kwaliteit en een uitmuntende dienstverlening bij ons hoog in het vaandel staan. We zijn niet voor niets al veertien keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

Zoeken

Een selectie van ons aanbod

Laatste nieuws

bpm

Belastingen 2023

De bpm-belasting, de belasting op personenauto's en motorrijwielen, blijft gekoppeld aan de CO2-uitstoot en stijgt verder. Vanaf 2022 stijgt het tarief elk jaar met 2,3% tot 2025.

di 28/02/23