Beste Leasemaatschappij VZR

VZR-award voor Arval: de beste leasemaatschappij volgens wagenparkbeheerders

Arval 9 Dec 2020

Prestigieuze VZR-award voor Arval BNP Paribas Group: de beste leasemaatschappij volgens wagenparkbeheerders

Arval BNP Paribas Group (Arval) ontving de eerste prijs gisteren tijdens het Lease Event 2021, georganiseerd door de Vereniging van Zakelijke Rijders (VZR). Tijdens dit jaarlijkse evenement worden prijzen uitgereikt op basis van het rapport ‘Tevredenheid over leasemaatschappijen’ dat VZR samenstelt.

Wij zijn erg blij met deze eerste plaats, omdat klanttevredenheid voor ons ontzettend belangrijk is en wij hier het succes van onze aanpak terugzien. We hebben het afgelopen jaar constant ons best gedaan om onze klanten koste wat kost door deze uitdagende periode te helpen. Wij willen een partner zijn die altijd voor ze klaar staat met het beste advies en de beste hulp. In goede, maar zeker ook in slechte tijden. Het motiveert ons enorm om te horen dat onze klanten zo tevreden met ons zijn.” Aldus Matthijs Wouters, Commercieel Directeur bij Arval Nederland.

De eigen aanpak van Arval, met accountteams die een vaste groep klanten bedienen, blijkt hierin doorslaggevend. Hiermee is het mogelijk om precies op de behoeften van klanten in te spelen. Matthijs Wouters legt uit: “Ten eerste is er altijd een vaste contactpersoon die voor klanten klaarstaat en exact weet wat er bij hen speelt. Daarnaast vullen we dit aan met andere relevante informatievoorziening via verschillende kanalen. Op deze manier navigeren we samen met onze klanten niet alleen door deze uitdagende periode, maar ook door de veranderende wereld en gaan we samen voor een betere wereld met minder CO2-uitstoot.

Daarnaast sprak Matthijs Wouters tijdens het live uitgezonden evenement in Amsterdam met presentator Martin Huisman en Frank Siemerink van Audi Nederland over de toekomst van mobiliteit. Hij benadrukte in het kader van duurzaamheid nog eens de noodzaak om over te stappen naar een breder mobiliteitsbeleid, waarbij Arval een vooruitstrevend partner is. Arval focust zich met de nieuwe Arval Beyond-strategie namelijk op mobiliteit in het algemeen en niet langer enkel op de leaseauto. In praktijk is dit te zien in het uitgebreide aanbod van een allesomvattend mobiliteitsplatform waarvan niet alleen leaserijders, maar alle medewerkers van klanten gebruik kunnen maken.

Arval BNP Paribas Nederland en al haar medewerkers zijn enorm trots op deze blijk van waardering vanuit haar klanten. Waar mogelijk zal er in de toekomst nóg harder gewerkt worden om haar klanten van de beste service te voorzien en daarmee de beste denkbare partner voor mobiliteit te blijven.

Lees meer toon minder