consulting

Arval Mobility Consulting

Organisaties staan voor de uitdaging om op de veranderende mobiliteitsbehoeften van werknemers in te spelen. De Covid-19 pandemie heeft die uitdaging nog urgenter gemaakt. Wat verwachten werknemers en in hoeverre sluit jouw huidige mobiliteitsbeleid hier op aan? En past jouw mobiliteitsbeleid bij het imago dat je wilt uitstralen?

Arval biedt als duurzame mobiliteitsspecialist met Mobility Consulting advies op gebied van duurzame en moderne mobiliteitsoplossingen voor organisaties. Advies op basis van een systematische aanpak dat leidt tot praktische implementatie van een optimale mix aan vervoersmiddelen, zoals deeloplossingen, fietsen en een duurzaam wagenpark.

Direct advies aanvragen

Arval Mobility Consulting: een systematische aanpak

Mobiliteitsambities vaststellen

Het mobility consultingtraject begint met het grondig in kaart brengen en vaststellen van de mobiliteitsambities, gelet op bijvoorbeeld duurzaamheidsdoelstellingen.

Grondige mobiliteitsaudit

Vervolgens wordt een gedetailleerde mobiliteitsaudit gedaan: welke bestaande mobiliteitspatronen bestaan binnen jouw organisatie? Wat voor typen gebruikers zijn er?

Direct implementeerbaar pakket aan mobiliteitsoplossingen

Op basis van de daadwerkelijke behoeften per type werknemer in de organisatie wordt een praktisch implementeerbaar pakket aan mobiliteitsoplossingen geadviseerd.

 • Over Arval Mobility Consulting

  Arval Mobility Consulting is een allesomvattende dienst van Arval die jouw organisatie klaarstoomt voor een modern en duurzaam mobiliteitsbeleid. Iedere organisatie is anders, en de beste combinatie aan mobiliteitsoplossingen is dan ook voor iedere organisatie anders. De methodologie van Arval Mobility Consulting houdt hier optimaal rekening mee.

  Een traject bestaat in grote lijnen uit de volgende stappen:

  • Het vaststellen van de mobiliteitsambities van jouw organisatie
  • Een grondige mobiliteitsaudit
  • Advies in de vorm van implementeerbare mobiliteitspakketten toegespitst op de typen werknemers binnen jouw organisatie

   

  Arval loopt voorop op het gebied van duurzaam mobiliteitsbeleid. Arval Mobility Consulting is onderdeel van het 360° aanbod aan mobiliteitsdiensten van de Arval Beyond-strategie en bouwt voort op de succesvolle SMaRT-aanpak die Arval in 2018 lanceerde.

 • Voor wie is Arval Mobility Consulting bedoeld?

  Iedere organisatie doet er goed aan om zijn mobiliteitsbeleid op orde te hebben. Enerzijds is er een belang vanuit goed werkgeverschap: zijn werknemers wel tevreden over jouw huidige mobiliteitsbeleid? Bied je wel voldoende ten opzichte van de concurrentie?

  Anderzijds is duurzaamheid een belangrijk thema. Vanuit de optiek van het imago van jouw organisatie, maar ook het tijdig gebruik maken van subsidies, inspelen op nieuwe regelgeving en het voorkomen van verkeerde investeringen.

  Tenslotte kun je ook kosten besparen door je mobiliteitsbeleid een grondige analyse en update te geven. Door de optimale vervoersvorm te koppelen aan de verschillende reisbehoeften binnen jouw organisatie, kunnen onnodige kosten worden bespaard.

 • Dit zijn de voordelen

  Kostenbesparingen

  Aantrekkelijk werkgeverschap

  Gedetailleerd inzicht in mobiliteitsgebruik

  Duurzame mobiliteitsoplossingen

  Flexibel en toekomstbestendig mobiliteitsbeleid

 • Neem direct contact op

  Ik bevestig dat ik het privacy statement van Arval heb gelezen en heb begrepen.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders