Arval en Natuurmonumenten

Arval en Natuurmonumenten: een gezamenlijke missie

Samenwerking 27 Oct 2021

Als een van de marktleiders op het gebied van mobiliteit hebben wij bij Arval een belangrijke missie: we willen niet alleen de allerbeste mobiliteitsoplossingen bieden, maar we willen dat ook op een duurzame en verantwoorde wijze doen. Daarom hebben wij onze groene missie niet alleen in al onze processen, diensten en producten verankerd, ook werken we intensief samen met partners die dezelfde ambitie hebben. Natuurmonumenten is een van die partners.

Onze groene krachten bundelen

Duurzaamheid en mobiliteit, gaat dat samen? Jazeker! Bij Arval zijn we hier elke dag mee bezig. Ons doel is mensen niet alleen zo zorgeloos, maar ook zo emissievrij mogelijk naar hun bestemming te krijgen. We bieden onze klanten volop mobiliteitsoplossingen die minder belastend zijn voor het milieu. Maar we doen meer.

Sinds 2007 zijn we namelijk partner en sponsor van Natuurmonumenten en helpen we hen de natuur te beschermen. Dat doen we door een jaarlijkse financiële bijdrage. Zo hebben we bijvoorbeeld een elektrisch fluisterbootje gesponsord in het natuurherstelproject Marker Wadden, een eilandengroep die kunstmatig is aangelegd om de voedselketen in het gebied weer op gang te brengen, de waterkwaliteit te herstellen en de biodiversiteit te stimuleren. De natuur heeft zich hier inmiddels enorm ontwikkeld en er is een heel nieuw ecosysteem ontstaan. Een uniek project en een prachtig resultaat, waar we heel trots op zijn!

Ook onze klanten helpen mee

Estrild Meulenkamp, verantwoordelijk voor partnerschappen en business development bij Natuurmonumenten, vertelt: “Bij Natuurmonumenten werken we samen met organisaties die écht bij ons passen. Arval is een betrokken partner die zich bezighoudt met mobiliteit. En juist omdat mobiliteit op het eerste gezicht een tegenhanger lijkt van onze doelstelling, is onze samenwerking zo belangrijk. Door onze krachten te bundelen, kunnen we samen mooie projecten realiseren”. Niet alleen wij, maar ook onze klanten ondersteunen Natuurmonumenten! Om onze dienstverlening te blijven verbeteren vragen wij onze klanten ons hun mening te geven. Voor elke ingevulde enquête doneren wij, uit naam van onze klanten, een bedrag aan een goed doel. Vandaag overhandigen wij Estrild Meulenkamp een cheque ter waarde van € 6.470,00. Met dit geld dragen ook onze klanten bij aan het belangrijke werk van Natuurmonumenten!

Lees meer toon minder