Lease occasion van de maand

Verkocht: BMW M550XI

Liefhebbers van Beierse muziek opgelet! Tegenwoordig worden steeds meer auto´s geleverd zonders cilinders maar niet deze BMW M550xi. Deze directieauto heeft maar liefst 8 cilinders onder de motorkap en kan bijna 4,5 pakken melk vullen met zijn inhoud. Deze motor geeft 462pk en 659nm koppel door aan alle vier de wielen. Dit heeft natuurlijk zijn prijs, met 8,9 liter op 100 km is hij niet zuinig. Wel kan hij met zijn unieke soundtrack meekomen in het aankomende electrische tijdperk en sprint hij in 4 tellen naar de 100.

Bekijk deze auto en meer in ons aanbod


Occasion: Hyundai Kona EV

De Hyundai Kona EV is rijk uitgerust met veel opties en daarnaast een hele fijne elektrische aandrijving. Deze occasion is uitgerust met head up display, stuurverwarming, stoelventilatie, navigatie etc etc. De kracht van de elektrische motor komt direct bij het indrukken van het pedaal los. Daarmee is deze SUV zeer rap. De auto is bij Arval een van de meest geleasde voertuigen en met zijn uitrusting en interessante prijs is dat niet vreemd.

Bekijk deze auto en meer in ons aanbod


Occasion: Subaru Levorg 1.6 GT-S Premium

Het jammer dat deze auto niet meer geleverd is in Nederland want deze Subaru Levorg is een genot om in te rijden, op elk terrein. Het onderstel komt van zijn sportieve broertje en met zijn 1.6 boxer motor (turbo), automaat en permanente All-Wheel aandrijving is dit de perfecte mix. De vorige eigenaar had dit ook door en heeft de auto compleet gemaakt door veel opties aan te vinken!

Bekijk deze auto en meer in ons aanbod

Waarom kiezen voor Arval?

Internationale organisatie met lokale kennis

Ervaren en professioneel

Minimale workload voor onze klanten

Wij adviseren én voeren uit, uiteraard naar behoefte

Persoonlijke aanpak

Een accountteam met één vaste contactpersoon

14 keer de beste leasemaatschappij

Hoogste tevredenheidscore van wagenparkbeheerders