Buitenland

{label}
{value}

Zoek
Theme
Category
Active filters
Arjos in IJsland

Op reis met een EV: met Arjos naar IJsland

Hoewel de elektrische auto steeds vaker in het straatbeeld te vinden is, zijn veel mensen nog steeds huiverig om ermee op vakantie te gaan. Dit is nergens voor nodig en dat bewijzen we je graag. Onze consultant Arjos Bot vertelt je meer over de reis in zijn Tesla naar IJsland.

wo 19/07/23
vakantie

Zo voorkom je autopech tijdens de vakantie

Niemand zit te wachten op pech met de auto. Maar wat je wél kunt doen is ervoor zorgen dat de kans op pech zo klein mogelijk is. Met een goede voorbereiding kom je een heel eind, letterlijk.

ma 15/05/23
Franse tolweg

Afrekenen Franse tolwegen niet meer met tankpas mogelijk

Vanaf 1 maart 2023 is het helaas niet meer mogelijk om met de internationale tankpas van MultiTankcard (MTc) af te rekenen voor de Franse tol. We adviseren om gebruik te maken van een ander betaalmiddel, zoals een bankpas of creditcard. Het declareren van zakelijke kosten is nog steeds mogelijk via de app van MultiTankcard. Je kunt deze App kosteloos downloaden in de Play- of Apple store.

di 28/02/23
Vakantie leaseauto

Veelgestelde vragen over op vakantie gaan met een (lease) auto

Het is bijna zomer. En dat betekent ook: bijna zomervakantie. De tijd om lekker te relaxen en te genieten van de zon. Om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt is het handig dat je je goed voorbereid. Daarom hebben wij alvast de antwoorden op een aantal veelgestelde vragen voor je.

wo 22/06/22