Arval neemt Terberg over

Arval en Terberg - FAQ

Samen verder met Arval: alles wat je moet weten

In december 2022 is bekendgemaakt dat Arval en Terberg Business Lease Group (TBLG) samen verder gaan. Alles wat je hierover moet weten, lees je hier.


Belangrijk om te weten

Er verandert niks aan de gemaakte afspraken, deze worden overgenomen door Arval. Momenteel zijn we bezig met de integratie en samenvoeging van producten en diensten. Begin november wordt de contractadministratie overgedragen naar Arval. Dat is ook het moment waarop je alle communicatie vanuit Arval ontvangt.

Belangrijke informatie

We begrijpen dat je vragen hebt. Hier helpen we je graag mee. Op de pagina’s hieronder vind je een lijst met veelgestelde vragen rondom de integratie.

Maak kennis met Arval

Arval is een mobiliteitspartner met een leidende positie in de Nederlandse leasemarkt. Arval maakt deel uit van het Franse BNP Paribas, één van de grootste en bekendste banken ter wereld. In Nederland biedt Arval duurzame mobiliteitsoplossingen aan bedrijven van elke omvang en particulieren.

Wereldwijd heeft Arval ongeveer 8.000 medewerkers en een leasevloot van circa 1,6 miljoen voertuigen verspreid over 30 landen. Arval staat goed bekend: al Arval is al 14 keer uitgeroepen tot de beste leasemaatschappij van Nederland met de hoogste tevredenheidsscore van wagenparkbeheerders!

Bovendien zet Arval sterk in op schoon en flexibel vervoer. Met de Arval Beyond strategie heeft Arval een toekomstplan liggen met ambitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen.