Brandstof

 • Hoe kan ik brandstofkosten declareren?

  Declareren kan alleen als uw werkgever ons daarvoor toestemming heeft gegeven. Gebruikt u een MTc-pas, dan verzoeken wij u om uw brandstof via de site van MTc te declareren, uw kosten zullen dan via een automatisch proces sneller vergoed worden. Anders kun u de declaratie indienen via dit formulier.

 • Mijn brandstofpas is verloren of gestolen, wat nu?

  Neemt u direct contact op met het driverteam via 030 602 41 41 of driverteam@arval.nl Arval blokkeert de pas en u ontvangt binnen 5 werkdagen een nieuwe pas. Mocht u in deze periode kosten maken, dan kunt u deze declareren.

 • Wie betaalt mijn brandstofkosten?

  Uw werkgever. U krijgt een brandstofpas met pincode waarvan u in Nederland bij vrijwel alle tankstations gebruik kunt maken. Wij verzoeken u altijd de kilometerstand in te vullen en aan te geven of u in een vervangende auto rijdt. Alle kosten zijn gedekt tenzij u zich niet aan uw contract houdt. In uw autoregeling staat precies beschreven wat uw werkgever met deze extra kosten doet.

 • Mag ik mijn brandstofpas gebruiken voor het aftanken van een vervangende auto?

  Als u een brandstofpas via Arval heeft, mag u uw brandstofpas gebruiken voor het (af)tanken van uw vervangende auto. Geef indien mogelijk aan dat u gebruik maakt van een vervangende auto.