bespaar tijd en kosten

Bespaar tijd en kosten

Wagenparkbeleid beheren en uitvoeren is voor de meeste organisaties geen kernactiviteit. Het is lastig om dit efficiënt en economisch optimaal te doen als de specifieke kennis, vaardigheden en middelen ontbreken. Organisaties die ervoor kiezen hun wagenpark in eigen beheer te houden zijn daarom in de praktijk vaak meer tijd en geld kwijt dan nodig is. Leasen kan u dan ook veel geld besparen.

 • Het accountteam

  Bij Arval heeft u één vast aanspreekpunt: uw accountmanager. U krijgt gegarandeerd snel antwoord, waar het ook over gaat. Dat is mogelijk omdat wij werken met accountteams. Een accountteam bestaat uit twaalf mensen van verschillende afdelingen en disciplines. Samen zijn zij verantwoordelijk voor het beheer van uw wagenpark. Zij kennen uw autoregeling en wagenparkbeleid door en door en hebben alle kennis in huis om u direct van dienst te zijn.
   

  accountteam

 • Efficiency in uw wagenpark

  Wagenparkbeleid beheren is voor de meeste organisaties geen kernactiviteit. Het is lastig om dit efficiënt en economisch optimaal te doen als de specifieke kennis, vaardigheden en middelen ontbreken. Organisaties die ervoor kiezen hun wagenpark in eigen beheer te houden zijn daarom in de praktijk vaak meer tijd en geld kwijt dan nodig is. Leasen kan u dan ook veel geld besparen. Daarnaast houdt u grip op uw wagenpark en kunt u erop vertrouwen dat u alles goed geregeld heeft. Arval Outsourcing Solutions (AOS) maakt het leven van de wagenparkbeheerder zo eenvoudig mogelijk, doordat wij direct met uw medewerkers alle communicatie hebben. Het streven om de Total Cost of Ownership te optimaliseren maakt het uitbesteden van uw wagenpark een vanzelfsprekende keuze.

 • Sale and Leaseback: Overgang naar lease

  Met Sale and Leaseback is het voor bedrijven mogelijk om over te stappen van een kostbaar, direct aankoopmodel naar een efficiëntere full service leaseaanpak. Het is ook een aantrekkelijk financieel instrument voor bedrijven om kapitaal vrij te maken binnen de organisatie.

 • Digitale tools

  My Arval maakt het beheer van uw wagenpark eenvoudig en transparant door alle informatie over uw wagenpark weer te geven. Zo blijft u op de hoogte van actuele ontwikkelingen, helpt het u bij het opstellen van uw budget en maakt het uw wagenparkbeheer efficiënter. Het is zelfs mogelijk om gedetailleerde gegevens van derden - waaronder telematica en verzekeringen – te integreren om een totaalbeeld van uw wagenpark te krijgen.

 • Telematica oplossing, Arval Active Link

  Wilt u uw wagenparkbeheer nog efficiënter inrichten en altijd en overal zicht hebben op de rijprestaties van de auto’s in uw wagenpark? Arval biedt u de uitgebreide telematicaoplossing Arval Active Link, waarmee u in een handomdraai real-time gegevens van uw wagenpark monitort en analyseert en inzicht krijgt in het rijgedrag per werknemer. Hieraan zijn meldingen bij ongevallen en diefstal gekoppeld. Zo bespaart u kosten, behaalt u meer efficiency in uw wagenparkbeheer en stimuleert u het behalen van organisatiedoelstellingen op het gebied van veiligheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.