Voordelig een e-bike leasen!

Arval Bike Lease

Een fiets past op veel manieren

Er zijn meerdere manieren voor medewerkers om een e-bike te rijden: iedere dag dat zij naar kantoor komen óf naast de leaseauto. Een leasefiets naast een iets goedkopere leaseauto is bijvoorbeeld een uitstekende combinatie! Je leaset al een e-bike naast je auto als je € 2295,00 minder aan opties kiest of voor een iets goedkopere uitvoering van de auto. Voor slechts een paar euro bijtelling per maand kun je die onbeperkt privé gebruiken!

Waarom is een leasefiets interessant voor werkgevers?

  • Gezondere medewerkers: minimaal 150 minuten matig intensieve inspanning per week draagt bij de gezondheid volgens de gezondheidsraad. Gemiddeld zijn fietsende medewerkers bovendien een dag minder per jaar ziek.
  • MVO beleid: het promoten van minder kilometers met de auto zorgt voor een reductie van de CO2-uitstoot van jouw organisatie.
  • Goed werkgeverschap: omdat de fiets ook privé gebruikt kan worden, wordt de fiets als een fijne extra ervaren.

Een fiets leasen via Arval is zorgeloos: geen rompslomp!

  • Arval heeft een online portal met actuele voorraadfietsen die direct leverbaar zijn.
  • Wij hebben een hechte samenwerking met specialist Fietsvoordeelshop, waarbij er altijd deskundig personeel bereikbaar is op locatie.
  • Veel bedrijven geven al het goede voorbeeld. Zo maken onder andere Autajon en Bacardi al naar volle tevredenheid gebruik van Arval Bike Lease voor hun medewerkers.

 

Neem direct contact op

 

Elektrische fietsen zijn ongekend populair. Wil je jouw medewerkers blij maken met een duurzame en sportieve mobiliteitsvorm? Maak dan gebruik van onze actie om voordelig een e-bike te leasen!

Ontvang nu 10% korting op twee modellen van topmerken: de Stromer ST1 en de Pegasus Piazza! Of kies voor de meest voordelige maar uitstekende e-bike: de Union E-Fast N7.

Benieuwd hoe een e-bike in jouw fiscale regelingen past? Bekijk dan direct onze factsheet fiscaliteiten.

 

Download Brochure

10% korting op de leaseprijs!

Krijg nu tijdelijk 10% korting op de leaseprijs van de Stromer ST1 en Pegasus Piazza, of kies voor de meest voordelige e-bike van dit moment: de Union E-Fast N7.

Actiemodellen

Stromer ST1

Stromer is een toonaangevend Zwitsers merk en in Nederland marktleider op het gebied van high speed fietsen. De ST1 is het instapmodel van Stromer en wordt standaard geleverd met een 500 kWh accu die kan worden vergroot tot maximaal 1000 kWh.

Pegasus Piazza

Pegasus is wellicht in Nederland een nog relatief onbekend A-merk, maar is in Duitsland marktleider op het gebied van e-bikes. Pegasus bestaat al 35 jaar en kenmerkt zich door de goede prijs-kwaliteit verhouding. De Pegasus Piazza wordt standaard geleverd met een Bosch Active middenmoter i.c.m. een 400 kWh accu.