Dubbel Voordeel Actie

Dubbel Voordeel Actie bij Arval!

Loopt je huidige leasecontract binnenkort af of sta je op het punt een nieuwe leaseauto te bestellen? Lees dan snel verder! Want wanneer je kiest voor een elektrische auto uit onze actievoorraad kun je profiteren van Arval’s Dubbel Voordeel Actie, geldig zolang de voorraad strekt!

8% bijtelling én 1.500 euro korting!

Vanaf 1 januari 2021 is de bijtelling voor elektrische auto's verhoogd naar 12%, maar wij hebben nog een aantal populaire modellen ingekocht met slechts 8% bijtelling. Bovendien krijg je hier bovenop een korting van 1.500 euro (ex. BTW). Dubbel voordeel dus! We kunnen de auto ook direct of op zeer korte termijn leveren. 

Met de Dubbel Voordeel Actie krijg je:

  • 8% Bijtelling in plaats van 12%
  • 1.500 euro (ex. BTW) aan extra korting!

Hoe werkt de 1.500 euro aan extra korting?

Je kunt zelf kiezen hoe je gebruik wilt maken van deze aantrekkelijke korting.

  • Keuze 1: Breng het kortingsbedrag rechtstreeks in mindering op je eigen bijdrage. Arval verrekent dit over de hele looptijd van je nieuwe leasecontract. Zo zijn je maandelijkse kosten een stuk lager.
  • Keuze 2: Zet dit kortingsbedrag in voor het huren van een vakantieauto bij Arval. Daarmee wissel je je leaseauto tijdens je vakantieperiode om voor een vervangende auto die geschikt is om mee op wintersport te gaan of ruim genoeg is voor een gezinsvakantie.
  • Keuze 3: Gebruik de korting voor de aanschaf van een elektrische laadpaal en neem dit mee in je leasecontract. Kies je voor deze optie? Dan vermindert Arval de aanschafkosten van de laadpaal met dit kortingsbedrag.

Wil je gebruikmaken van deze unieke actie? Geef hieronder dan direct je autokeuze aan, kies je korting en wij gaan voor je aan de slag. De Dubbel Voordeel Actie loopt zolang de voorraad strekt. Wacht dus niet te lang! Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met jouw Arval-accountmanager.