Black Friday EV

Profiteer van Arval’s Black Friday Actie!

Loopt je huidige leasecontract binnenkort af of sta je op het punt een nieuwe leaseauto te bestellen? Dan heeft Arval een mooi aanbod voor je. Wanneer je kiest voor een elektrische auto uit onze voorraad kun je van 26 november tot en met 2 december 2020 profiteren van Arval’s Black Friday Actie!

Wat betekent de actie voor jou?

Wanneer je een elektrische auto uit voorraad bestelt krijg je een korting van 1500 euro (exl. BTW)! En dat is nog niet alles, we kunnen de auto ook direct of op zeer korte termijn leveren! Waarom kiezen voor elektrisch rijden? De maandelijkse bijtelling is gunstig, de brandstofkosten zijn lager én je draagt bij aan een schoner milieu.

Hoe kun je de korting gebruiken?

Je kunt zelf kiezen hoe je gebruik wilt maken van deze aantrekkelijke korting.

Keuze 1: Breng het kortingsbedrag rechtstreeks in mindering op je eigen bijdrage. Arval verrekent dit over de hele looptijd van je nieuwe leasecontract. Zo zijn je maandelijkse kosten een stuk lager.

Keuze 2: Zet dit kortingsbedrag in voor het huren van een vakantieauto bij Arval. Daarmee wissel je je leaseauto tijdens je vakantieperiode om voor een vervangende auto die geschikt is om mee op wintersport te gaan of ruim genoeg is voor een gezinsvakantie.

Keuze 3: Gebruik de korting voor de aanschaf van een elektrische laadpaal en neem dit mee in je leasecontract. Kies je voor deze optie? Dan vermindert Arval de aanschafkosten van de laadpaal met dit kortingsbedrag.

Wil je gebruik maken van deze unieke actie? Geef hieronder dan direct je autokeuze aan, kies je korting en wij gaan voor je aan de slag. De Black Friday Actie loopt tot en met maandag 30 november 2020 dus wacht niet te lang. Door een vrijblijvende offerte aan te vragen, op uiterlijk 2 december, kun je gebruik maken van dit aanbod. Je kunt natuurlijk ook contact opnemen met jouw Arval-accountmanager.