Werken bij Arval1

HYUNDAI EN ARVAL TEKENEN OVEREENKOMST

Arval 4 Dec 2018

HYUNDAI EN ARVAL TEKENEN OVEREENKOMST

Overeenkomst Hyundai en Arval

Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn, is Hyundai Motor Nederland een partnerschap aangegaan met leasemaatschappij Arval uit Houten. Met onmiddellijke ingang zal Arval alle vormen van operational leasing voor Hyundai in Nederland gaan verzorgen. De producten worden aangeboden via het Hyundai-dealernetwerk.

Mobiliteit verandert snel. De elektrische auto staat op het punt van doorbreken. Nieuwe concepten als private lease en autodelen worden langzaam maar zeker door de consument omarmd. De klant eist snel en adequaat maatwerk, zowel van de autofabrikant als van een financiële dienstverlener. Hyundai beweegt mee. Het merk profileert zich steeds nadrukkelijker als leider in elektrische mobiliteit, maar loopt ook voorop met private lease en autodeelprojecten.

Hyundai is door de overeenkomst met Arval nog beter in de gelegenheid om in Nederland aantrekkelijke private lease- en operational lease-oplossingen aan te bieden. De specialisten van Arval zorgen ervoor dat de Hyundai-dealers optimaal kunnen inspelen op de mobiliteitswensen van nu, zowel in de zakelijke markt als op het gebied van private lease.

‘Arval heeft internationaal veel ervaring om als captive op te treden voor importeurs en hun dealernetwerken’, stelt Ronald Dubbelman, Managing Director van Hyundai Motor Nederland. ‘Hyundai is het snelst groeiende automerk. Hyundai-klanten profiteren door middel van dit partnerschap nog beter van de goede en betaalbare leaseoplossingen, zowel zakelijk als privé. Bovendien heeft Arval een “ecologische mindset”.’

Volgens Dubbelman is Hyundai een van de leiders op het gebied van elektrische mobiliteit. ‘Dat vergt soms een andere aanpak. Arval gaat hier flexibel mee om en denkt mee met de klant. Deze profiteert daardoor optimaal van alle voordelen die een elektrische auto biedt. Tijdens onze voorbesprekingen zijn wij tot de ontdekking gekomen dat onze ondernemingen over vergelijkbare kernwaarden en ambities beschikken. We gaan er dan ook van uit dat onze samenwerking niet alleen zeer succesvol zal zijn, maar ook langdurig.

 

Liam Donnelly, algemeen directeur van Arval Nederland: ‘Hyundai groeit sterk in Nederland, met een breed en innovatief portfolio. Wij zijn verheugd om samen met het Hyundai-dealernetwerk de Hyundai-klanten kennis te laten maken met de dienstverlening van Aval. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij de Hyundai-klant straks alle zorgen rond de auto uit handen nemen, zowel zakelijk als privé.’

OndertekeningIn 2018 is Arval voor de dertiende keer op rij uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland. Hyundai is de op vier na grootste autoproducent van de wereld. In Nederland loopt Hyundai voorop met innovatieve elektrisch aangedreven modellen als de KONA Electric, de IONIQ Electric en de waterstof-elektrisch aangedreven NEXO.

Lees meer toon minder