Voordelig een e-bike leasen!

10% korting op de leaseprijs!

Ontvang nu 10% korting op twee modellen van topmerken: de Pegasus Ravenna E8F 2021 en de Gazelle Ultimate C8 Plus HMB 2021! 

Actiemodellen

Pegasus Ravenna E8F 2021

De Pegasus Ravenna is voorzien van een Bosch Active Line Plus middenmotor, geschikt voor ontspannen ritten in de stad en fietspaden met gematigde hellingen. Met 8 Shimano Nexus versnellingen vindt u altijd een versnelling die bij u past. De e-bike is standaard uitgerust met een 400 Wh accu (actieradius 60 - 130 km). Deze e-bike is te bestellen in het grijs. 

Gazelle Ultimate C8 Plus HMB 2021

De Gazelle Ultimate C8 Plus HMB is een moderne elektrische fiets met een sportieve uitstraling. Geschikt voor zowel dagelijks verkeer als een heerlijke toertocht door verschillende landschappen. Dankzij de Bosch Active Line Plus middenmotor bent u altijd voorzien van voldoende ondersteuning. Deze e-bike is voorzien van 8 Shimano Nexus versnellingen en heeft een accu waarmee u tussen de 80 en 150 kilometer fietst. Deze e-bike is te bestellen in mat grijs en rood. 

 

*Deze actie loopt tot 15 oktober 2021

Arval Bike Lease

Een fiets past op veel manieren

Er zijn meerdere manieren voor medewerkers om een e-bike te rijden: iedere dag dat zij naar kantoor komen óf naast de leaseauto. Een leasefiets naast een iets goedkopere leaseauto is bijvoorbeeld een uitstekende combinatie! Je leaset al een e-bike naast je auto als je € 2295,00 minder aan opties kiest of voor een iets goedkopere uitvoering van de auto. Voor slechts een paar euro bijtelling per maand kun je die onbeperkt privé gebruiken!

Waarom is een leasefiets interessant voor werkgevers?

  • Gezondere medewerkers: minimaal 150 minuten matig intensieve inspanning per week draagt bij de gezondheid volgens de gezondheidsraad. Gemiddeld zijn fietsende medewerkers bovendien een dag minder per jaar ziek.
  • MVO beleid: het promoten van minder kilometers met de auto zorgt voor een reductie van de CO2-uitstoot van jouw organisatie.
  • Goed werkgeverschap: omdat de fiets ook privé gebruikt kan worden, wordt de fiets als een fijne extra ervaren.

Een fiets leasen via Arval is zorgeloos: geen rompslomp!

  • Arval heeft een online portal met actuele voorraadfietsen die direct leverbaar zijn.
  • Wij hebben een hechte samenwerking met specialist Fietsvoordeelshop, waarbij er altijd deskundig personeel bereikbaar is op locatie.
  • Veel bedrijven geven al het goede voorbeeld. Zo maken onder andere Autajon, Bacardi  en Parnassia al naar volle tevredenheid gebruik van Arval Bike Lease voor hun medewerkers.

 

Elektrische fietsen zijn ongekend populair. Wil je jouw medewerkers blij maken met een duurzame en sportieve mobiliteitsvorm? Maak dan gebruik van onze actie om voordelig een e-bike te leasen!

Ontvang nu 10% korting op twee modellen van topmerken: de Pegasus Ravenna E8F 2021 en de Gazelle Ultimate C8 Plus HMB 2021!

Benieuwd hoe een e-bike regeling binnen jouw organisatie past? Wij adviseren en helpen u hier graag bij.

 

Neem direct contact op

 

Laat hier uw gegevens achter
Onze specialisten helpen u graag bij uw keuze voor Arval bike lease