Honda E lease

Honda E, helemaal Zen op weg

Honda E Private Lease

 

Als een auto Feng Shui is dan moet het wel de electrische Honda E zijn. Met zijn minimalistische design en gevoel van ruimte is deze hippe auto de revelatie van het jaar. De auto geeft een dikke knipoog naar het verleden met zijn ronde koplampen en is geïnspireerd op het beste Japanse design.

Bijzonder is dat wij deze auto op voorraad hebben en dus direct kunnen leveren. Hierdoor kun je dit jaar nog gebruik maken van de lage bijtelling van maar 8%. Neem daarom snel contact op met Manon of een van haar sales collega's om deze auto volgende week nog voor de deur te hebben staan.

Honda E

De nieuwe Honda E
Zuiver elektrisch, puur design

De nieuwe Honda E is een goed voorbeeld van goed doordacht concept. Het is niet voor niets dat de auto bijna niet gewijzigd is vanaf het prototype. Het is een samenkomst van prestaties, comfort, geavenceerde technologie in een prachtig compact formaat. En dat alles zonder uitstoot. Aan de buitenkant valt de geintergreerde grill met zijn ronde koplampen en laadpunt op de voorkant op. Daarnaast hebben de spiegels plaatsgemaakt voor camera's waardoor hij bijzonder rank oogt. 

Honda E in detail

Honda E Voorkant

De eigenzinnige auto is van buiten heel clean. De koplampen en het oplaadsysteem zijn geintegreerd in een samenhangend design. Wat extra opvalt is dat er geen spiegels zijn en de klinken zijn volledig verborgen in de deuren.


Strak van buiten ...
Honda E
Honda E Interieur

De Honda E blink heeft een zeer rustgevend en overzichtelijk interieur waarbij het grote infotainmentsysteem een belangrijke rol speelt. Vergeet niet om af en toe de vissen te voeren in de auto.


... rijk uitgerust van binnen
Honda E
Honda E Achterkant

Van 0% naar 80% batterij: sneller laden dan jouw iPhone. Deze auto kan snelladen waardoor de accu in 30 minuten op 80% zit. De Honda E heeft een bereik tot 220km wat ruim voldoende is voor al je dagelijkse ritten.


100% Elektrisch
Honda E
Honda E Achterkant
Honda E Dashboard

De Honda E is connected. Het uitgebreide infotainmentsysteem werkt perfect met jouw smartphone. Via de slimme app geef je hem opdrachten die het leven net wat makkelijker maken.


Slimste van de klas
Honda E
Honda E Dashboard

Kom meer te weten over de Honda E

Honda E lease
Ja, ik wil dat Manon of een collega mij belt!
Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden om dit jaar nog tegen een aantrekkelijke bijtelling rond te rijden in de Honda E.
Honda E lease