bespaar tijd en kosten

Leasen of kopen: waarom is leasen verstandiger?

 • Waarde voor je bedrijf

  Dankzij de full-service zakelijke leasemogelijkheden van Arval rijd jij niet alleen in een gloednieuwe auto of bedrijfswagen. Je profiteert ook nog eens van de scherpste deals. En dat allemaal zonder dat je je druk hoeft te maken over onderhoudskosten of afschrijvingen. De service, het onderhoud, hulp bij ongevallen, de verzekeringen en zelfs eventuele speciale uitrustingen op jouw zakelijke leaseauto’s zijn allemaal gebundeld in één overzichtelijke factuur. Zo neemt Arval je de risico’s en onzekerheden eenvoudig uit handen.

    Leasen Kopen
  Rijden in de nieuwste modellen ✔️
  Alle service en kosten inbegrepen ✔️
  Eigenaar van de auto ✔️
  Kosten zekerheid Vaste kosten per maand Variabele en onverwachte kosten
 • Verhoog je winst

  Veel bedrijven zijn veel tijd kwijt aan het beheren van hun wagenpark. Tijd is geld en daarom kies je voor zakelijke lease bij Arval. Lease je bij Arval, dan heb je namelijk meer tijd over om te ondernemen. Moeilijk te voorspellen kosten zoals kosten voor service en reparaties zijn nu per maand eenvoudig in te zien. Bovendien is het mogelijk om ook hulp onderweg en bandenwissels in je zakelijke leasepakket op te nemen. Zo helpt Arval je om je bedrijf op de eerste plaats te houden en je winstgevendheid te verhogen.

 • Leasen zonder zorgen

  Kies je voor zakelijke lease bij Arval? Dan kies je voor toewijding. Gedurende de looptijd van het leasecontract beschik je namelijk over toegewijde klantenservice en land specifieke ondersteuning. Wij staan 24/7 voor je klaar en al onze diensten zijn inbegrepen in het leasecontract. Zo kun jij je weer focussen op je bedrijf en heb je geen omkijken meer naar je wagenpark.

 • Zakelijke mobiliteit op maat

  Dankzij de zakelijke leasemogelijkheden van Arval profiteer jij van de beste deals en beschik je altijd over de nieuwste auto’s die bijdragen aan jouw merkimago. Maak simpelweg een keuze uit ons uitgebreide assortiment aan zakelijke leaseauto’s. Kies daarnaast de looptijd van het contract en bepaal hoeveel kilometer je per jaar wilt rijden. Binnen enkele weken rijd je weg in je gloednieuwe auto! Tijdens de looptijd is het mogelijk de voorwaarden van het contract aan te passen zoals jij dat wilt. Dankzij de zakelijke leasemogelijkheden van Arval heb jij dan ook geen last meer van devaluerende activa naarmate je bedrijfswagens ouder worden.

 • Mid term lease of long term lease?

  Mid term lease is ontworpen voor jouw tijdelijke werknemers, seizoenmedewerkers of korte projecten. Zo kies je de looptijd die je nodig hebt, zelfs als je regelmatig van auto wilt wisselen. Kies het segment dat het beste bij je past, geef aan voor hoe lang je de auto nodig hebt en je rijd binnen afzienbare tijd in een van de beste auto’s uit het gekozen segment.

  Heb je een specifieke auto langer nodig? Kies dan voor long term lease. Met de op maat gemaakte auto- en bedrijfswagenpakketten beschik je minimaal 2 en maximaal 5 jaar over de auto van jouw keuze.