Vlootadvies

Bij Arval zit het vlootadvies in onze DNA. Onze toegewijde accountteams helpen onze klanten hun vloot te beheren - met verbeterde service, onderhoud en reparatie, bandenbeheer, veiligheid van de bestuurder, efficiëntie en besparingen.

1. Een bedrijfsevaluatie op maat

Onze Business Managers voorzien u graag van een Business Review op maat. Hier worden de mobiliteitsbehoeften opnieuw beoordeeld - van geografie, bestemmingen en bedrijfsstrategie - om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke producten en diensten van Arval krijgt voor uw bedrijf.

We besteden veel aandacht aan uw pijnpunten - of het nu gaat om de kosten van de verzekering, uw totale TCO of specifieke CSR KPI's, inclusief brandstofbeheer en veiligheid van uw chauffeurs. Deze uitgebreide Business Review helpt u altijd verder.

2. Datagestuurde klantoplossingen

 

Arval Active Link

Geïntegreerde en geconsolideerde gegevens helpen u sneller beslissingen te nemen. Onze telematica-oplossing, Arval Active Link, monitort en analyseert in een handomdraai real-time gegevens van uw wagenpark, om de kosten te verlagen en de bekwaamheid van de bestuurder te verbeteren. U ontvangt vlootgegevens en vlootwaarschuwingen om uw productiviteit en CSR te verbeteren en de kosten te verlagen. Deze telematica-oplossing is ontwikkelt met in acht name van de privacy van uw chauffeurs en de beveiliging van de gegevens van deze chauffeurs.

 

Brandstofbeheersing

Effectief wagenparkbeheer vereist nauwkeurige gegevens over wanneer en waar uw chauffeurs tanken, de kosten en hun brandstofefficiëntie. Met de Arval Brandstofkaart bieden wij u een snelle en transparante betalingsmechanisme waarmee wij u alle benodigde gegevens verstrekken, benchmarking in de sector uitvoeren en u brandstofefficiëntieadvies geven.

 

Privacy van gegevens

Alle persoonlijke gegevens van chauffeurs worden geanonimiseerd voor gebruik. Alle gegevens worden versleuteld en chauffeurs en wagenparkbeheerders worden op de hoogte gebracht van hun rechten. Wij handelen conform de GDPR-policy.

 

3. De SMaRT-aanpak

De CO2-voetafdruk van uw vloot verlagen met de Arval SMaRT-aanpak. Deze nieuwe methodologie, ontwikkelt door Arval en welke een leidende rol speelt in de overgang naar groene mobiliteit in Europa, helpt bij het definiëren en implementeren van een energietransitiestrategie voor het wagenpark. Wij nemen u mee in een stapsgewijze aanpak, met inbegrip van gedefinieerde toekomstige ambities op het gebied van mobiliteit en vlootstrategie, het benchmarken aan de hand van marktgegevens en het beoordelen van de huidige vloot aan de hand van MVO-KPI's.