Arval

Over Arval

Arval is ooit gestart als leasemaatschappij. Maar inmiddels zijn we veel meer dan dat en helpen we onze klanten iedere dag met (bijna) alle vormen van mobiliteit. Het liefst die met een stekker. Samen met 500 collega’s werken we elke dag hard om ervoor te zorgen dat de wereld een beetje beter wordt. 

 • Onze geschiedenis

  We zijn opgericht in 1989 in Frankrijk als onderdeel van een Franse bank. In 2004 vestigden ze zich ook in Nederland toen ze de Nederlandse leasemaatschappij Arma overnamen. Uiteindelijk is de eerder genoemde Franse bank met andere banken samengevoegd tot een van de bekendste banken ter wereld: BNP Paribas. Waar Arval tot de dag van vandaag nog steeds onder valt.

 • Arval in Nederland

  Ons Nederlandse wagenpark telt ruim 100.000 auto’s. Hiermee zijn we de op drie-na-grootste aanbieder op de Nederlandse leasemarkt. Inmiddels zijn we veel meer dan een leasemaatschappij, we zijn een mobiliteitspartner. Dat betekent dat klanten bij ons verschillende soorten mobiliteit leasen. Je kunt bij ons terecht voor auto’s, fietsen, scooters, bakfietsen, rittenregistratie, consulting, carsharing en OV. Maar ook een app waarmee je inzicht hebt in gemaakte kilometers, eventuele uitstoot en vergoedingen.

  Leuk om te weten: in 2020 is Arval voor de 14e keer uitgeroepen tot beste leasemaatschappij van Nederland!

  We geloven erin dat een betere wereld alleen mogelijk is als we nu veranderen. Dat betekent geen vervuilende diesels meer, maar elektrisch rijden. Niet meer allemaal elke dag in de file naar kantoor, maar hybride werken, een auto delen met collega’s of (net als vroeger) met de fiets naar kantoor.

  “Wij geloven in schoon vervoer voor een gezonde planeet. Van A naar B op een betrouwbare en flexibele manier? En dan ook nog eens inzichtelijk zodat je kunt bijsturen waar nodig? Arval maakt vergroenen gemakkelijk en biedt grip op mobiliteit.”

 • Arval wereldwijd

  arval worldmap

  Met meer dan 8.000 medewerkers in 30 landen, beheert Arval eind December 2022 circa 1,6 miljoen voertuigen. Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, een wereldleider in wagenparkbeheer, met meer dan 3 miljoen voertuigen in 53 landen.

  Meer over Arval wereldwijd

  • Een groen hart

   Ecovadis

   Duurzaamheid en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) zijn voor ons heel belangrijk. Daarom is Arval Beyond opgericht. Een plan voor de toekomst waarin ambitieuze doelstellingen staan op het gebied van duurzaam ondernemen. Zo streven we ernaar om in 2025 minstens 700.000 elektrische voertuigen in onze wereldwijde leasevloot te hebben. Dit moet zorgen voor 35% minder CO2-uitstoot. Daarnaast planten we voor elke geleasete elektrische auto een boom en streven we er zelf naar om een volledig uitstootvrije organisatie te worden.

    

   Benieuwd wat we nog meer doen?

    

  • Zo werken we

   Mobiliteit leasen bij Arval betekent tegelijkertijd gemak en controle. Onze klanten bepalen het beleid en geven hun wensen door. Wij voeren het uit. Met onze app Arval Mobility Link bied je werknemers alle flexibiliteit en vrijheid, maar houd je zelf de controle. We nemen een groot gedeelte van de administratie uit handen en helpen gericht te sturen op duurzaam gedrag. En via My Arval heb je altijd inzicht.